CHP’li Sancar: “Denizli’de de Suyu Bedava Vermeye Başlasınlar”

CHP’li Sancar: “Denizli’de de Suyu Bedava Vermeye Başlasınlar”
Yayınlama: 03.07.2018
A+
A-

AK Parti Aydın Efeler İlçe Başkanı Çağatay Gülaştı’nın Yerel Seçim vaadi olarak Aydın’da suyun belli bir miktara kadar bedava yapacağı yönündeki açıklamasına CHP cephesinden cevap gecikmedi. CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Gülaştı’nın vatandaşa sunduğu vaatler için “Milletin aklıyla oynamasınlar” diye konuştu.

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, AK parti Efeler ilçe başkanının ‘belirli miktara kadar bedava su vereceğiz’ vaadi için yasalarda belediyelerin suyu bedava vermesinin söz konusu olamayacağını belirterek, “Öncelikle ilçe başkanımız bu vaadini yaparken parti programı olarak mı yapıyor yoksa aklına gelen bir şeyi o an mı söylüyor anlamak mümkün değil. Şimdi suyu ücretsiz vereceğiz diye yanlış ve yalan beyanda bulunmak aslında çok tutarlı değil, yasalarda açık belediyeler suyu bedava veremez.’ diye konuştu.

“Denizli’de de Suyu Bedava Vermeye Başlasınlar”

Sancar, böyle bir uygulama mümkünse Denizli’de de uygulanmasını önererek, “Bu AK Parti’nin parti programı ise seçimi niye bekliyorlar? Denizli Belediyesi’nde de versinler. Denizli Büyükşehir belediyesi AK Partili değil mi? Parti programı ise 5 liraya 7 Liraya kadar su veriyorsunuz vatandaşa. Madem ağır bir bütçe, madem külfetli bir bütçe, o zaman samimiyse, partinin böyle bir programı varsa, Denizli’de de suyu bedava vermeye başlasınlar, AK Partili belediyeler suyu her yerde bedava yapsınlar. Bir görelim. Ama mesnetli bir vaat olmadığı belli. O değerli kardeşimize tavsiyem Aydın insanının aklıyla dalga geçmesin” dedi.

“Aydın’ın Mimarı Özlem Çerçioğlu’dur”

Aydın’ın mutlu ve huzurlu bir şehir olduğunu ifaden eden Sancar bunun mimarının Aydın Büyükşehir Belediye Bakanı Özlem Çerçioğlu olduğunu belirterek, “Aydın, Türkiye’nin en huzurlu, en mutlu illerinden birisidir. Bunun da mimarı Sayın Özlem Çerçioğlu’dur. Vatandaşımıza belediye hizmetlerini  belediye yatırımlarını en ekonomik yaptırımlarla sunan ve  belediyenin imkanlarını ve bütçesini son derece ekonomik ve yatırımcı kullanan bir belediye başkanımızdır” ifadelerine yer verdi.

“CHP Seçimlere Hazır”

Seçim çalışmalarının belediye sathına geçtiğini dile getiren Sancar, “Belediye seçimleri sathına geçilmiş durumda. CHP, bu anlamda seçimlere hazır, alanlarda her türlü çalışmalarını yapmakta.  Sosyal, huzurlu, umutlu ve vatandaşımıza en ekonomik sunulduğu CHP belediyeleridir. Bizler vaat veren vatandaşın aklıyla dalga geçen değil, milletin ve belediyelerin imkanlarını, vergilerini ve harçlarını tasarruflu ve millete dayanan ve kullanan bir anlayıştayız. O arkadaşımızda herhalde kendisine bulunduğu yerde bulunduğu yere göre vaat vermeyi huy edinmiş” ifadelerini kullandı.

Haber: Özge Adıgüzel – Serkan ÖZKURT

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.