Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KUŞADASI, DİDİM, BODRUM EGE’NİN İLÇELERİ TRAVEL TURKEY FUARI’NDA

Turizm sektörünü İzmir’de buluşturarak,

Turizm sektörünü İzmir’de buluşturarak, Türkiye’de turizmin her mevsim canlı tutulmasına katkı sağlayan ve 12. kez kapılarını açan Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi  Ege Bölgesi’nden bir çok il ve ilçeyi ağırlamaya devam ediyor. Kuşadası, Didim, Bodrum ilçeleri fuarda stand açarak tanıtım faaliyetlerinde bulunan ilçelerden sadece bir kaç tanesi.  Tanıtım faaliyetlerinde bulunan bu ilçelerin yetkilileri Egeyonhaber’e konuştu.

  • İNANÇ: “KUŞADASI GEZLİP GÖRÜLMESİ GEREKEN BİR YÖREMİZ”

Bes yıldır Kuşadası Turizm  Tanıtma Komisyonu  Başkanlığını yürüttüğünü ifade eden Kuşadası Belediyesi Meclis üyesi Canan İnanç :  ” Kuşadası tarihin ve doğan’ın buluştuğu turizmin ilk başladığı bir Ege sahil kasabası. Dünyadaki tüm büyük gemilerin misafir getirdiği, Efes’i ve Türkiye’yi tanıttığı limanlardan bir tanesiyiz.  Turistik olarak da çok büyük bir limana sahibiz.  Kuşadası gerçekten anlatmak değil gezilip görülmesi gereken bir yöremiz.”  şeklinde konuştu.

  • KARATAŞ: “DİDİM ÖNEMLİ BİR DESTİNASYON”

Didim Truzim Altyapı Hizmetleri Birliği Başkanı Sevinç Karataş ise 12. düzelenen Travel Turkey Fuar’ında her yıl olduğu gibi yerlerini aldıklarını söyleyerek ;” Turizm acentelerimiz, otellerimiz , kamu kurum ve kuruluşlarımızla beraber halkımıza hizmet etmeye , Didim’i tanıtmaya çalışıyoruz. Bodrum ile İzmir Havalimanı arasındayız. Bodrum’a 45 dk İzmir’e 1 buçuk saat uzaklıktayız. Her iki bölgeden de yolcu alabilmekteyiz. Didim  tarihi, doğası, güneşi , kumu bakımından öne çıkan bir destinasyon.” dedi.

  • DEMİRDÖVEN :” 2019’DAN ÜMİDİMİZ YÜKSEK”

Kırk yıldır turizm ile ilgilendiğini belirten Bodrum Ticaret Odası Üyesi ve TOBB Genel Kurul Üyesi Toros Demirdöven, ” Bodrum ülkemizdeki diğer turizm bölgeleri gibi gözde bir yer. Her yıl olduğu gibi bu yılda standımıza yoğun katılım var geçtiğimiz yıl seçimler dolayısıyla mevsim maçını işler kötüyken daha sonra ibre tekrardan tülinden yana döndü. yerli turizm bizleri kurtarmıştı bu sene de hedefimiz büyük. Dövizdeki dalgalanma genel olarak ülkeyi etkilesede turizm açısından bizleri olumlu etkiliyor. Bunu fırsata çevirme imkanımız var. Arkadaşlarımızın çalışmalarında olumlu neticeler var. Fuar sonunda neticeleri alırız. 2019’dan ümidimiz yüksektir.” açıklamasında bulundu.