Veli Kasap, Hemşehrisini Fuarda Yalnız Bırakmadı

Veli Kasap, Hemşehrisini Fuarda Yalnız Bırakmadı
Yayınlama: 16.09.2018
A+
A-

İzmir Denizliler Derneği Başkanı Veli Kasap, 87. İzmir Enternasyonel Fuarı’nda Naztek firması sahibi Hüseyin Ordu’yu ziyaret etti.

Her sene fuara katıldığını belirten Veli Kasap, bu sene aynı zamanda hemşehrisi olan Hüseyin Ordu’yu da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Denizlililerin girişimci, yatırımcı ve paylaşımcı olduklarını dile getiren Kasap, “Son sistem, teknoloji harikası veri depolama arşivi üreten Hüseyin Ordu ile Denizlili olarak gurur duyuyoruz. Böyle girişimcilere ülkenin ihtiyacı var” dedi.

Tıp doktoru olan Hüseyin Ordu, son üç yıldır sanayi ve teknoloji üzerine çalıştığını dile getirdi. Ordu, “Son nesil hareketli, arşiv saklama teknolojilerini kurduk. Elektronik kısmı ile ilgileniyoruz, yazılımlarını üretiyoruz. Dünyanın pek çok ülkesine ihracat yapıyoruz” sözleriyle  Naztek firmasının veri depolama cihazının üretim faaliyetlerine ve dünyadaki pek çok ülkenin ihtiyaçlarını karşıladığına değindi.

BİR DEPO BENZİN 170 KİLOMETRE YOL

Naztek firması aynı zamanda bisikletlere takılan motor kiti üreterek ulaşımı kolaylaştırdı. Motor kitini tanıtan Ordu, “Bir depo benzinle 170 km yol alabiliyor. Aynı zamanda saatte 45 km hız yapıyor. Hobi kit bu ve kişinin kendi bisikletine monte etmesi gerekiyor” dedi. 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.