11 Bin Ton Asfalt İle Yollar Yenileniyor

11 Bin Ton Asfalt İle Yollar Yenileniyor
Yayınlama: 11.01.2018
A+
A-

Merkezefendi Belediyesi’nin 1200 Evler Mahallesi’nde başlattığı asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede yapılan çalışmalar neticesinde Merkezefendi ilçesinin 1200 Evler Mahallesi de yeni yollara yeni standartlara kavuşacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “İlçemizdeki her mahallemizde yaptığımız çalışmalar sürüyor. 1200 Evler Mahallemizde yaptığımız asfalt çalışmalarımızla artık bu mahallemiz de yeni yollara ve yeni standartlara kavuşmuş olacak” ifadelerine yer verdi. 

Merkezefendi Belediyesi’nin ilçedeki tüm mahallelerde ‘Yeni Yollar Yeni Standartlar’ sloganıyla başlattığı yol çalışmaları çerçevesinde 1200 Evler Mahallesi’nde de sürdürdüğü asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar 54 bin metrekare alanda yapılıyor. 12 kilometre uzunluğundaki yol çalışmaları için toplam 11 bin ton asfalt kullanılıyor.

50 Mahallede Çalışmalar Sürüyor

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “İlçemizdeki 50 mahallemizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallelerimizin tamamında mutlaka Merkezefendi Belediyesi’nin bir yatırımı ve bir çalışması var. Bilindiği üzere ilçemizde ‘Yeni yollar yeni standartlar’ diyerek başlattığımız yol çalışmalarımız gerçekleşiyor. 1200 Evler Mahallesi’nde de şu anda asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Merkezefendili hemşerilerimizin memnuniyetinin her şeyin üstündedir. Vatandaşlarımızın memnuniyeti adına tüm mahallelerimize eşit bir şekilde hizmetlerimizi götürüyoruz. Merkezefendi daha da güzel oluyor” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.