12. Geleneksel rahvan at yarışları heyecanı Tavas’ta yaşandı!

Denizli’nin Tavas ilçesi bu yıl 12.si düzenlenen geleneksel rahvan at yarışlarına ev sahipliği yaptı. Yarışmaya katılan at sahipleri derece için kıyasıya mücadele verdi.  103 atın yer aldığı Yarışmalarda dereceye giren rahvan at sahipleri, günün sonunda ödüllerini aldı.

12. Geleneksel rahvan at yarışları heyecanı Tavas’ta yaşandı!

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yarış severler Tavas’ta buluştu. Her yıl merakla beklenen ve yoğun ilgi gören rahvan at yarışları Denizli’nin Tavas ilçesi’nde gerçekleştirildi.

Tavas Rahvan Atlı Spor Kulübü ile Tavas Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği yarışlara protokol üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı. Bu yıl 103 atın katıldığı, 12.Geleneksel Rahvan At Yarışları ‘nda at sahipleri dereceye girebilmek için 9 ayrı Kategoride kıyasıya mücadele verdi.

Bu sene yarış ağası bir önceki yarış ağası Veli çıtışlı’nın oğlu Mehmet Alperen Çıtışlı oldu. Yarışmalarda dereceye giren rahvan at sahipleri ise, günün sonunda ödüllerini aldı.

Gazeteci Ahmet Deda, Tavas’ın ev sahipliği yaptığı 12. Geleneksel rahvan at yarışları ’nda konukları ile röportaj gerçekleştirdi. Yarış alanında geçen dönem yarış ağası olan Veli Çıtışlı, Tavas Rahvan Atlı Spor Kulübü başkanı Hasan Keçeci, ile yaptığı röportajı videomuzdan izleyebilirsiniz.

Yayınlama: 03.09.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.