Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

13.Agroexpo Tarım ve Hayvancılık Fuarı

Orion Fuarcılık ev sahipliğinde

Orion Fuarcılık ev sahipliğinde 1-4 Şubat Tarihleri arasında Fuar İzmir’de Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı gerçekleştirilecek. Tarım sektöründe her geçen gün kendini daha da hissettiren ve Endüstri 4.0 ile birlikte gelen akıllı tarım 4.0’ın Türkiye tarım sektörüne en hızlı ve doğru şekilde tanıtılması fuarın ana teması olarak işlenecek.

Dünya tarımı ile rekabet edebilmek için Türkiye’de yapılmakta olan tarım faaliyetlerinde de akıllı tarıma geçmenin öneminin ortaya konacağı bu fuar, Tarım 4.0 diye adlandırılmakta olan teknolojik gelişmeleri süratle takip edip ülkemizde uygulanması gerektiğinin farkındalığını yaratmayı amaçlıyor.

Geçtiğimiz yıl 12.si düzenlenen fuarı 57 ülkeden 248 bin 351 kişi ziyaret etmişti. Bu ziyaretçi sayısı ile Türkiye’nin en büyük Avrupa’nın da dördüncü büyük tarım fuarı ünvanına sahip olmuştu. Bu yıl 13.kez  düzenlenecek olan Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda 2018 yılı hedefi 60 ülkeden 285 bin ziyaretçi sayısına ulaşmak olacak. Bu hedef doğrultusunda bu yıl 110 metrekarede 4 ayrı holde firmalara ev sahipliği yapacak olan Orion Fuarcılık, katılımcı sayısını bu sayede 850 firmaya çıkarmayı hedefliyor.

Fuar kapsamında gerçekleşecek olan projelerle yurtiçinden ve yurtdışından bir çok kurum ve kuruluş ile işbirliği kurma olanağı sağlanacak. Orion Fuarcılık, Tarım 4.0 teknolojileri hakkında uzmanlardan oluşacak bir danışma kurulu ile gelen ziyaretçilerin bilgilendirilmesi için de yoğun çaba harcıyor. Modern ve bilimsel tekniklerin kullanılması ie beraber tarım sektörünün ülkemizde her gün daha da büyüyüp gelişmesi amaçlanıyor.