Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

13. IF Wedding Fashion İzmir Fuarı İçin Geri Sayım Başladı

Avrupa’nın en büyüğü olan 13. IF Wedding Fashion İzmir’de Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı 22 Ocak’ta fuar İzmir’de kapılarını açıyor. Sektörün Küresel Fuar Endüstrisi Birliği (UFI) onaylı tek fuarı olan IF Wedding Fashion İzmir, 4 gün açık kalacak ve fuar süresince farklı firmalarca 11 defile gerçekleştirilecek.

Avrupa’nın en büyüğü olan

Türkiye’nin en büyük gelinlik, nişanlık ve abiye üreticilerinden biri olan  Özden Moda Giyim Ve Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketinin (White House) bu yıl  13. IF Wedding Fashion’da  düzenleyeceği defilede, ülkemizin  gözde mankenleri Özge Ulusoy ve Şebnem Schafer podyumda yerlerini alacak.

 Özden Moda Giyim Ve Tekstil Ürünleri Genel Koordinatörü Seyfi Yıldan, yıllık 18 ile 20 bin adet arası Gelinlik, nişanlık ve abiye üretimi ile Türkiye’nin en büyük üreticilerinden biri olduklarını ve üretimlerinin yarıdan fazlasını ihraç ettiklerini belirtti.

Yıldan, 1999 yılında İzmir’de kurulan Özden Moda Ltd. Şti’nin ülkemizde her ilde bir satıcısının bulunduğunu, özellikle Avrupa Topluluğu Ülkeleri olmak üzere bütün Ortadoğu’ya,Türki Cumhuriyetlerine çok olmasa da Amerika, Kanada ve Avustralya’ya da gelinlik, nişanlık ve abiye ihraç ettiklerini belirtti.

Her sene olduğu gibi bu yılda hazırlanan IF Wedding Fashion İzmir’de (Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı) A-104 no’lu holde yerlerini alacaklarını belirten Genel Koordinatör Seyfi Yıldan fuarın açılış günü olan 22 Ocak’ta koreografisini Duman Ajans SERKAN Duman’ın üstlendiği Özge Ulusoy ve Şebnem Schafer ile 20 mankenin katılacağı muhteşem bir defile düzenlediklerini sözlerine ekledi.

70’İN ÜZERİNDE ÜLKE VE 81 İLDEN 30 BİNİ AŞKIN ALICININ GELMESİ BEKLENİYOR

Sektörde Türkiye’nin tek Küresel Fuar Endüstrisi Birliği (UFI) sertifikalı fuarı olan ve geçtiğimiz yıl 23 bin 549 metrekare net alanı ile Avrupa rekorunu kıran IF Wedding Fashion İzmir’de fuara her yıl dünyanın en seçkin markaları için Avrupalı üreticilerin yurt dışı koleksiyon siparişlerini veriyor. 2019’da ise 70’in üzerinde ülke ve 81 ilden 30 bini aşkın alıcının gelmesi bekleniyor.

2018’in atılımlarıyla yeni yılı dolu dolu karşılamaya hazırlandıklarını ifade eden İZFAŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Z. Gül Şener, İzmir’in fuarcılık sektöründe

uluslararası standartlarda kendini kanıtladığını ifade ederek; 13. IF Wedding Fashion İzmir’de yeni yılın önemli ticaret rakamlarına imza atılacağını belirtti. Dünyanın dört bir yanından alım heyetlerinin ağırlanacağı fuarda ayrıca; Amerika, Rusya, Hong Kong, Lübnan, Hindistan ve Romanya da katılımcı olarak yer alacak.


EN BÜYÜK HEDEFİMİZ TASARIMDA MARKALAŞMAK

Fuarcılıkta geleceğin tasarımla inşa edilebileceğine dikkat çeken Şener, “2018 yılı rakamlarımızda ön gördüğümüz şekilde büyümeler yaşadık ancak bizim için esas nokta geleceğe yatırım yapmak. Dünya artık tasarımı önemsiyor. Fuarcılık ve İzmir’in geleceği için bizim de en büyük hedefimiz tasarımda markalaşmak. Artık dünyanın dikkatini çeken IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Fuarı, her geçen yıl alım gücü yüksek ziyaretçileri ve sektörün güçlü katılımcılarını ağırlamaya devam ediyor. Tasarımda markalaşmayla gerçekleşen farkın, 2019 sonu ihracat rakamlarına da yansımasını bekliyoruz. Uluslararası ticaretin gerçekleştiği bir platforma dönüşen IF Wedding Fashion İzmir, bunu biraz da tasarıma verilen değere borçlu” dedi.

11 DEFİLE ÜNLÜ MANKENLER TARAFINDAN SERGİLENECEK

Fuara Almanya, Fransa, Belçika, İtalya, İspanya, Portekiz, Rusya, İsrail, Lübnan ve İran başta olmak üzere dünyanın dört bir kıtasından bin 431 kişilik alım heyeti gelecek. Rusya’nın ilk kez bu kadar kalabalık bir alım heyeti ile geleceği Fuara, düğün törenlerine dünya üzerinde en çok yatırımı yapan Amerika ve Kanada gibi ülkelerden de alıcılar gelecek. Geçtiğimiz yıl 2018 koleksiyonlarına büyük ilgi gösteren yabancı alıcıların özel siparişler de verdiği Fuarda, 2019-2020 özel ihracat koleksiyonları da görücüye çıkacak.
Fuarda ayrıca, uluslararası kimliği zenginleştirmek ve yabancı üreticilerin Türkiye’de tanınır olmasını sağlamak amacıyla yabancı katılımcılar da yer alacak. Amerika’dan abiye, Rusya’dan gelinlik alanında çok güçlü markaların ilk kez katılacağı Fuarda Hong Kong ve Lübnan abiye, Romanya damatlık, Hindistan ise aksesuar koleksiyonlarını görücüye çıkaracak.
Milano ve Barcelona’da olduğu gibi İzmir’de de nitelikli ve sektöre büyük destekler veren bir fuar gerçekleşiyor.  Avrupa’da çoğu firma, kendi ülkelerinden ürün almak yerine İzmir pazarını tercih ediyor. Bu pazarın en çeşitli ürünlerinin sergilendiği vitrinler ise, IF Wedding Fashion İzmir’de yer alıyor.
Uluslararası ticaretin merkezi haline dönüşmesinin yanı sıra defileleri, moda söyleşileri, yarışma ve sergileriyle ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacak 13. IF Wedding Fashion İzmir, 2019 yılına moda ve tasarımla damga vuracak. Sektörün en önemli firmalarının yer aldığı ve dünyaca ünlü isimlerin podyuma çıkacağı, biri karma olmak üzere 11 defile yine ünlü mankenler tarafından sahnelenecek.

GELİNLİK TASARIM YARIŞMASI BU YIL 10. KEZ DÜZENLENECEK

Geleceğin modacılarının adını Türkiye’ye ilk kez IF Wedding Fashion İzmir podyumlarından duyuran Gelinlik Tasarım Yarışması bu yıl 10’ncu kez düzenlenecek. “Sadelikteki Yaratıcılık” temasıyla yarışacak genç tasarımcılar arasında ilk 15’e kalan isimler, kariyerlerindeki ilk ürünlerini IF Wedding Fashion İzmir podyumlarında sergileyecek.
Tasarım alanında yürütülen önemli çalışmalardan bir diğeri ise Trend Alanı olacak. Kurulacak alanda moda dünyasının uzman isimleri yeni sezon trendlerini tanıtacak. Moda söyleşileri ve sergilerle zenginleşecek alanda ayrıca tasarım yarışması yarı finalistlerinin ürünleri de sergilenecek.
Yerli ve yabancı sektör ziyaretçilerinin yanı sıra moda dünyasının önemli isimleri, ünlü sanatçı ve mankenlerin bir araya gelerek uluslararası bir moda şölenine dönüşecek fuar, yeni yılı dolu dolu karşılamak için geri sayıma başladı.