Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi spor branşlarında şaha kalktı

Denizli’nin eğitimde olduğu kadar spor ve sosyal faaliyetlerdeki başarısıyla dikkat çeken okullarından 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’nin halter ve judo branşlarında kazandığı başarılarla takdir topladı.

Denizli’nin eğitimde olduğu kadar

15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğrencileri başarılarıyla göz kamaştırdı. Okul öğrencileri halter ve judo branşlarında kazandığı başarılarla takdir topladı.
Isparta’da yapılan Gençler Okullar arası Halter Türkiye Şampiyonası’nda Bahadır Emer Türkiye üçüncülüğü elde etti. Emer’in başarısının yanı sıra Neşe Çınlar 64 kg sıkletinde Türkiye 5’ncisi ve Veli Yokuş 89 kg sıkletinde Türkiye 7’ncisi oldu.


ULUSAL BAŞARININ YANINDA İL BAŞARILARI DA DİKKAT ÇEKTİ


Okul öğrencileri Denizli’deki şampiyonalarda da başarılarını gösterdi. Halter Gençler B Denizli şampiyonasında; Eyüp Kemal Çelik 30 koparma 50 kg silkmede, Burak Acar 26 koparma 33 silkmede, İbrahim Koç 30 koparma 40 kg silkmede, Büşra Çetiner 21 koparma 25 silkmede, İrem Kandemir 21 silkme 25, Muhammed İpek 26 koparma 30 silkmede il birincilikleri aldılar.


JUDO BAŞARILARI DA GELDİ


Genç Erkekler Judo 66 kg’da Tayfun Atlı ve Genç Kızlar Judo 63 kg’da Sahra Çetin il birincisi oldu.
15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Muslu Canlı, öğrencilerin başarısı hakkında; “Sporcumuzu Tebrik Eder Başarılarının Devamını Dileriz. Sporun ve sporcunun her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Desteklerinden Dolayı Denizli Gençlik Spor İl Müdürümüz Ahmet İbanoğluna ve İlçe Müdürümüz Zafer Akçaya teşekkür ederiz” dedi.