20 yaşındaki Semih Özbek’ten 2 gündür haber yok!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ailesi tarafından en son pazartesi sabaha karşı görülen, o saatten beri de kendisinden haber alınamayan Semih Özbek genç her yerde aranıyor. Özbek ailesi oğullarını görenlerin kendilerine ulaşmasını istiyor.

20 yaşındaki Semih Özbek’ten 2 gündür haber yok!

Muğla’nın Bodrum’da yaşayan Özbek ailesinin iki çocuğundan biri olan 20 yaşındaki Semih Özbek’ten 2 gündür haber alınamıyor. Genç admaın son olarak akrabalarının yanına gittiği, koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle seyahat yasaklarına yakalandığı için 2 ay kalmak zorunda kaldığı öğrenildi. Manisa’dan 5 gün önce Bodrum’a dönen Semih Özbek, en son pazartesi gecesi saat 03:00 sularında ablası tarafından görüldü.

Cep telefonu ve cüzdanını almadan evden ayrıldı

Moralinin bozuk olduğu öğrenilen ve ablasıyla sohbet ettikten sonra uyuyacağını söyleyen Semih’in saat 05:00 sularında yatağında olmadığını gören aile kaygılandı. Cep telefonunu ve cüzdanını yanına almadan evden ayrılan Semih’i her yerde aramaya başlayan aile, gencin gidebileceği arkadaşlarını ve yerleri tek tek aradı. Polis’e de müracaat eden, 2 gündür arama çalışmalarından bir sonuç alamayan Özbek ailesi çocuklarını herhangi bir yerde gören vatandaşların kendilerine ulaşmalarını istiyor.

Özbek ailesi oğullarını görenlerin kendilerine ulaşmasını istiyor

2 gündür kayıp olan ve gemicilik yapan 20 yaşındaki Semih Özbek’i bulmak için harekete geçen emniyet güçlerinin MOBESE kameralarını incelemeye aldığı öğrenildi. Semih Özbek’i gören veya yerini bilen vatandaşların emniyet güçlerine veya 0542 8040598 numaralı telefondan ailesine bilgi verilmesi rica ediliyor. 

Yayınlama: 03.06.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.