Hüdaverdi Akbeyik Yazdı: 2019 Yerel Seçimleri ve Ali Marım

Hüdaverdi Akbeyik Yazdı: 2019 Yerel Seçimleri ve Ali Marım
Yayınlama: 11.03.2019
A+
A-

          H.AKBEYİK : Başkanım , hoş geldiniz….1989-1999 yıllarında Denizli Belediye Başkanlığı Yaptınız.

          Başkanlık Nasıl doğdu…

          A:MARIM : Denizli Belediye Başkanlığı ; Milletvekilliğinden benim için daha önemliydi. Başkanlık bana huzur veriyordu. Bu duygularla yola çıktım.

          Ben Çalışmalarıma 29 Ekim bulvarından başladım.  Yollar , parklar açmaya devam ettim. Ve hep halkın içinde oldum, onlarla konuştum. HALKTAN KOPARSANIZ ,HALK SİZİ KABUL ETMEZ….En büyük toplumsal barış insanların konuşması.

         H.AKBEYİK :   Kültür , Sanat ,Spor.

         A. MARIM :  Bizim için Üniversite ayrı bir şanstı. Pamukkale Üniversitesinin kuruluşunda bulunmak ayrı bir mutluluk. Bize nasip oldu.

         ULUSLARARSI Plastik Sanatlar Kolonisini başlattık. Bu Sanatsal anlamda çok önemli.  50 ye yakın tabloyu, Türkiyen’ in heryerin de sergi olarak gezdirdik.

          Denizlispor,  1993-1994 Sezonunda 1.lige çıktı. 1999 a kadar tutunduk.  Ve yeniden düşürdük.

Ve DENİZLİ İnsanın çok büyük gayretiyle yeniden 1999 yılında 1.lige çıkardık.

         H.AKBEYİK : Başkanım , dünden bugüne baktığınızda….

        A. MARIM :  Çok Mutluyum ,Huzurluyum. Bu başarı da eşimin de çok büyük katkısı var. Topluma hizmet etmek, İnsanlar la birlikte olmak, bir insanın derdini dinlemek ayrı bir huzur verici.

       SEVMEKTEN  kıskanmamak lazım. Sevgi ne verirsen  o kadar çoğalıyor. Güler yüzlü olmaktan, insanları sevmekten güzel kelimeleri kullanmaktan kıskanmamak lazım. Toplumun buna ihtiyacı var.

          Kültürümüz çok zengin. Bu zengin kültürün içinde birbirimizi kırmadan saygı çerçevesinde yaşamamız gerekiyor.

        Sıkıntılarımızı aşmak için mutlaka üreterek çıkmak gerekiyor..  ÜRETMEDEN BÜYÜMEMİZ, mümkün değil.  SEVMADEN YAŞAMAMIZ mümkün değil.

        Hangi düşüncede olursa olsun her insanın elini taşın altın koyması lazım.  İnsan olarak hep birlikte elimizden geleni yapmamız lazım. Böyle olunca her sorunu çözeriz diye düşünüyorum.

       H.AKBEYİK : Başkanım çok teşekkür ederim.

       İnsan  iyiliğin , iyi ve güzel işler yapmanın adıdır. Rahmetlik Babam Çepni Ali Akbeyik ‘’ İnsan kötü söz söyleyip, kötü işler yapıncaya kadar, iyi sözler söyleyip, iyi işler de yapabilir’’ derdi.

      İyi ve Güzel Haftalar….11.03.2019

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.