23.Çal Bağ Bozumu Kültür Ve Sanat Festivali Hasan Yılmaz konseri ile sona eriyor

23.Çal Bağ Bozumu Kültür Ve Sanat Festivali Hasan Yılmaz konseri ile sona eriyor. Bu muhteşem festivalin finalini Pamukkale Tv ekranlarından Ege Yön Haber aracılığı sizlerle paylaşıyoruz.

23.Çal Bağ Bozumu Kültür Ve Sanat Festivali Hasan Yılmaz konseri ile sona eriyor
Yayınlama: 08.09.2019
A+
A-

Türkiye’nin en eski festivallerinden Çal Bağ Bozumu Kültür ve Sanat Festivali’nin bu sene 23.’ncüsü düzenlendi.6 Eylül Cuma günü Çal bağlarında Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ev sahipliğinde, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, prtokol üyeleri ve vatandaşların katılımı ile bağ bozumu ile başlayan festival dolu dolu geçti. İlk günde gerçekleştirilen bağ bozumunun ardından prtokol üyelerinin bizzat yaptığı pekmez kaynatma etkinliği büyük ilgi gördü. İlk günün finalinde Efe ve Gamze Özçelik konserleri ise Çallılara mükemmel bir gece yaşattı.Festivalin ikinci gününde ise üzüm çiğneme, üzüm serme ve pekmez kaynatma etkinlikleri gibi birçok aktivite festivale katılan misafirlerle buluşturuldu. Tüm gün dolu dolu geçen festivalin 2. gününde ise Hakan Eyiden ve Lara sahne aldı.

Festivalin son gününde ise çeşitli etkinliklerle misafirler unutulmaz bir gün geçirdi. 23.Çal Bağ Bozumu Kültür Ve Sanat Festivali Hasan Yılmaz konseri ile sona eriyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.