3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Honaz balonlarla renklendi

Honaz’da bulunan Yeniden Yaşam Bakım Merkezi’nde Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, engelliler doyasıya eğlenerek balon uçurdular.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Honaz balonlarla renklendi
Yayınlama: 04.12.2019
A+
A-

Dünya Engelliler Günü nedeniyle Honaz’da bulunan Yeniden Yaşam Bakım Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte engelliler büyük mutluluk yaşadılar. Düzenlenen etkinliğe Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, engelli bireylerin aileleri ve ilçede yaşayan vatandaşlar katıldı. Düzenlenen etkinlikte Başkan Kepenek engellilerle tek tek ilgilenerek çiçek vererek mutluluklarına ortak oldu.

Etkinlikte bir de konuşma yapan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ‘’ Hayatımın en özel etkinliklerinden birine katılmanın mutluluğu içindeyim. Burada sizinle birlikte benim için çok değerli. Ben engellerin sevgiyle, bilgiyle aşılacağına inananlardanım. Benim oğlum da bedensel engelli. Ben bu hayat bir daha gelsem yine oğlumu isterdim. Onun verdiği huzuru, mutluluğu hiçbir şey vermiyor. Bu yüzden engelli bireylerin ailelerine de büyük iş düşüyor. Engelli bireylerimize her zaman sahip çıkacağız. Bizler de belediye olarak onların önündeki engellerin kaldırılması için tüm gücümüzle çalışacağız’’ dedi.

Konuşmaların ardından engelliler Dünya Engelliler Günü’yle ilgili konuşmalar yaparak şiirler okudular. Duygusal anların yaşandığı etkinliğin ardından engelliler çalan hareketli şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Etkinliğin sonunda ise Başkan Yüksel Kepenek, engelliler ve aileleri hep birlikte balon uçurdular.



Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.