Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

30 Ocak İstanbul su kesintisi – 30 Ocak 2023 sular ne zaman gelecek? 

İSKİ, 30 Ocak İstanbul

İSKİ, 30 Ocak İstanbul su kesintisi listesini paylaştı. İstanbul su kesintisi listesi içinde bulunan bölgelerde yaşayan vatandaşlar İstanbul’da sular ne zaman gelecek sorusuna yanıt ararken, yetkililer arıza ve bakım kaynaklı kesintiler nedeniyle halkın mağdur olmamaları için önlem almalarını istedi. Peki, İSKİ İstanbul su kesintisi su kesintisi listesi açıklandı mı? İstanbul 30 Ocak 2023 sular ne zaman gelecek? İstanbul su kesintisi yaşanan ilçeler hangileri? Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası haberimizde. 

İstanbul’da yaşayan vatandaşlar, 30 Ocak İstanbullistesini merak ediyor. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi’nce yürütülen çalışmalar kapsamında, İstanbul’un bazı ilçe ve mahallelerinde planlı olarak su kesintileri yapılıyor. Arıza ya da bakım kaynaklı İstanbul su kesintisi listesine erişmek isteyen İstanbullular, İSKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamalara odaklandı. 

İstanbul Su Kesintisi 30 Ocak Bilgileri Nereden Öğrenilir?

İstanbul su kesintisi bilgilerini öğrenebilmek için İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi İSKİ’nin resmi internet sitesini ziyaret etmek yeterli olacaktır. İstanbullular, https://www.iski.istanbul/web/tr-TR/ariza-kesinti2 adresinden İstanbul su kesintisi listesine ulaşabileceklerdir.

İstanbul’da Sular Ne Zaman Gelecek?

Vatandaşlar İstanbul’da sular ne zaman gelecek sorusuna yanıt ararken, İSKİ’den uyarı geldi. İSKİ’nin resmi internet sitesinde hem Avrupa hem de Anadolu Yakası’nda olan su kesintileri yayınlandı, çalışmaların tamamlanır tamamlanmaz kesintilere son verileceği duyuruldu.