Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

30 yıldır dağ evinde yaşıyor

KÜTAHYA’NIN EMET İLÇESİNDE İLDENİZ YAYLASINDA 30 YILDIR YALNIZ YAŞAYAN SÜLEYMAN ÇAKMAK, RECEP TAYYİP ERDOĞAN SEVDASINI DAĞDA YAŞADIĞI EVİNDE OLUŞTURDUĞU ŞARK KÖŞESİYLE YAŞATIYOR.

KÜTAHYA'NIN EMET İLÇESİNDE İLDENİZ

Kütahya’nın Emet ilçesinde, İldeniz Yaylası’nda 30 yıldır yalnız yaşayan Süleyman Çakmak, Recep Tayyip Erdoğan sevdasını dağda yaşadığı evinde oluşturduğu şark köşesiyle yaşatıyor.

30 yıldır bin 50 metre rakımlı ve ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki yaylada yaşayan Çakmak, ’’Ayda 2 gün sadece alışveriş için ilçe merkezine giderim. Doğa benim için vazgeçilmezdir. Teknolojide uzak huzur içinde yaşamaya çalışırım. 63 yaşındayım, 4 çocuğum var. Onlar bana baba gel desede ben bu muhteşem doğadan ve huzur ortamından ayrılamam. Kışın bir metre kar olsa da burada kalırım. Gelen giden avcılar beni bulur. Buranın meşhur suyu ile onlara çay yapar içeriz’’ dedi.

Çakmak, ’’Ben Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a kurban olurum. Onun sayesinde büyük badireleri atlatmayı başardık. 15 temmuz hain darbe girişiminde bulunanları onun sayesinde yendik. Ülkemiz her geçen yıl şahlanıyor. Burada bin 50 metrede bulunan evimde Cumhurbaşkanımıza özel bir köşe yaptım. Çayımı o köşede içer onun için hep dua ederim. Allah onu başımızdan eksik etmesin’’ diye konuştu.(YD-EFE)