Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

31 Ocak Gaziantep elektrik kesintisi

Gaziantep elektrik kesintisi kentin

Gaziantep elektrik kesintisi kentin önemli bir bölümünü etkileyecek şekilde gerçekleştiriliyor. Birbiri ardına yaşanan sürecin ardından Gaziantep güncel elektrik kesintileri sıklıkla sorgulanmaya başlandı. Peki, Gaziantep’te elektrik kesintisi listesi 31 Ocak 2023 için açıklandı mı? Gaziantep nerelerde elektrik kesintisi olacak? Gaziantep’te elektrikler ne zaman gelecek? Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası haberimizde. 

Gaziantep elektrik kesintisi listesi ile ilgili sorgulamalar yoğunlaştı. Arız ve bakım kaynaklı olarak yapılan Gaziantep elektrik kesintisi ile ilgili olarak Toroslar Elektrik Dağıtım Şirketi’nden güncel açıklamalar yapılmaya da devam ediliyor. 

Toroslar Elektrik Dağıtım Şirketi’nden yapılan açıklama ile Gaziantep nerelerde elektrik kesintisi olacak sorusuna da net cevaplar veriliyor. 31 Ocak günü Gaziantep’in çeşitli ilçelerinde farklı sürelerde elektrik kesintileri yaşanıyor. 

Gaziantep Nerelerde Elektrik Kesintisi Olacak

Toroslar Elektrik Dağıtım Şirketi tarafından Gaziantep elektrik kesintisi 31 Ocak listesi açıklandı. Buna göre Gaziantep elektrik kesintisi şu ilçeleri etkileyecek. 

Gaziantep elektrik kesintisi listesi 31 Ocak 2023 verilerine göre Şahinbey bölgesine şebeke arızası nedeniyle elektrik verilemiyor. 

Şahintepe bölgesinden de şebekeye bağlı olarak yaşanan kesinti vatandaşları olumsuz etkilemeyi sürdürüyor. Ekiplerin yoğun mesai harcadığı bölgede kısa süre içinde enerjinin verilmesi bekleniyor. 

Gaziantep elektrik kesintisi listesinde yer alan bölgelerdin biri de Mavikent. Anlık arızadan kaynaklanan kesintiye ilişkin çalışmalar devam ediyor. 

Alibaba bölgesi de Gaziantep elektrik kesintisi uygulamasından etkilenen yerlerden biri olarak dikkat çekiyor. Mevlana Camii bölgesinde yaşanan anlık arıza bu çevrede yaşayan vatandaşları enerjisiz bırakıyor. 

Gaziantep güncel elektrik kesintileri arasında Yeditepe bölgesi de yer alıyor. Anlık arıza meydana gelmesi nedeniyle bölgeye enerji verilemiyor. Akkent bölgesi de Gaziantep güncel elektrik kesintileri arasında yer alan yerleşim alanlarından biri olarak öne çıkıyor. Şebeke arızası kaynaklı kesintiye son verilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Denizli haberleri için tıklayın!