33 yaşındaki Semiha Peker, eski sevgilisi Yalçın Kocataş tarafından öldürüldü!

Manisa’nın Salihli ilçesinde meydana gelen acı olayda, 33 yaşındaki Semiha Peker, eski erkek arkadaşı Yalçın Kocataş tarafından tüfekle öldürüldü. Olay yerinden kaçan adamın kullandığı araç ve tüfek Gölmarmara yolu üzerinde terk edilmiş halde bulunurken zanlı her yerde aranıyor.

33 yaşındaki Semiha Peker, eski sevgilisi Yalçın Kocataş tarafından öldürüldü!
Yayınlama: 23.02.2021
A+
A-

Manisa’ya bağlı Salihli ilçesinde meydana gelen olayda, işe gitmek için servis bekleyen 33 yaşındaki Semiha Peker eski erkek arkadaşı 43 yaşındaki Yalçın Kocataş tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.

Servis beklerken saldırıya uğradı

Edinilen bilgiye göre Turgutlu ilçesinde bulunan bir tavuk fabrikasında işçi olarak çalışan 1 çocuk annesi Semiha Peker, sabah 07.00 sıralarında Şehitler Mahallesi’nde bulunan bir alış veriş merkezinin önüne gelerek servisi beklemeye başladı. Peker, arkadaşları ile birlikte işe gitmek için servisi beklediği sırada, eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Yalçın Kocataş (43), otomobille gelerek Peker’e tüfekle 3 el ateş etti. Ağır yaralanan Peker, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Özel bir Hastaneye kaldırıldı. Peker, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Aracı terk edip kaçmış

Peker’e 3 el ateş ederek öldüren eski arkadaşı Yalçın Kocataş ise cinayetin ardından hızla olay yerinden uzaklaştı. Çevrede geniş güvenlik önemli alan ve kameraları tek tek inceleyen polis, Kocataş’ın kaçış yönünü tespit etti. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatan polis, Kocataş’ın, kullandığı 45 EL 605 plakalı otomobili Yılmaz Mahallesi, Gölmarmara yolu üzerinde park halinde buldu. Kocataş’ın cinayette kullandığı tüfekte otomobilde bulundu.

Bir süre önce şikayetçi olmuştu

Cinayet sonucu hayatını kaybeden Semiha Peker ile katil Yalçın Kocataş’ın Manisa’nın Sarıgöl ilçesinden oldukları öğrenildi. Semiha Peker’in bir süredir Salihli’de yaşadığı ve Turgutlu ilçesindeki tavuk fabrikasında çalıştığı tespit edildi. Öte yandan Semiha Peker’in, Yalçın Kocataş hakkında bir süre önce şikayetçi olarak Önleyici Koruma Kararı aldırdığı belirlendi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.