442 dakika sonra gelen gole Göztepe’den Arog’lu gönderme!

Göztepe, Süper Lig’de hem golle hem de galibiyetle tanıştı. Sarı-kırmızılı kulüp bunu ilginç bir göndermeyle kutladı

442 dakika sonra gelen gole Göztepe’den Arog’lu gönderme!
Yayınlama: 21.09.2019
A+
A-

Göztepe’den Arog’lu gönderme! Göztepe Süper Lig’in 5. haftasında İttifak Holding Konyaspor’u 1-0 mağlup etti. Sarı kırmızılı ekip hem ilk golüyle hem de ilk galibiyetiyle tanıştı.

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarının başında Poko’nun atılmasıyla 10 kişi kalan Göztepe, 76. dakikada Alpaslan Öztürk’ün penaltı vuruşundan bulduğu golle 1-0 öne geçti. Karşılaşma da bu sonuçla bitti.

Ligde 5 puana ulaşan sarı-kırmızılı ekibin gol atmasıyla Süper Lig’de gol sevinci yaşamayan ekip kalmadı.Sosyal medya hesabında sezonun ilk golünü atan Göztepe’den Arog’lu gönderme geldi.

Göztepe maç sonu sosyal medya hesabından esprili bir paylaşımda bulundu. Ligde 442 dakika sonra gol sevinci yaşayan ve 3 puan alan Göztepe Cem Yılmaz’ın Arog filminden bir sahneyi paylaştı. AROG sahnesinde gol atıldıktan sonra Cem Yılmaz’ın oynadığı Arif karakteri “Büyü bozuldu” diye seviniyordu.

AROG FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

BKM’nin yapımcılığında gerçekleşen AROG filmi ile en çok merak edilenlerden biri de filmin nerede çekildiği. Taş Devri atmosferinin izleyici ile buluşturulduğu AROG filmi Afyonkarahisar’da çekildi. Frig Vadisi’nin eşsiz yapısı, Taş Devri hissi yaratmak için kullanıldı. Vadide yer alan mağaralar, su kuyuları, düzlük alanlar AROG filminin birçok sahnesinde yer alıyor. Bugün vadiyi gezenler, AROG filminden hatırladıkları birçok mekan ile karşılaşabiliyor.

AROG FİLMİNDE KİMLER OYNUYOR?

Filmin senaryosunu da yazan Cem Yılmaz yönetmenlik koltuğunu Ali Taner Baltacı ile paylaşıyor. Müziklerini Jingle House’un yaptığı filmin görüntü yönetmeni ise Soykut Turhan.

G.O.R.A. filminin devam filmi olan AROG’da, halı satıcısı Arif’in hikayesi devam ediyor

Kaynak:  Sözcü Skor

Göztepe sessizliğini bozdu galip geldi!

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.