Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

46 yaşındaki polis memuru İsmail Zeybek soruşturmayı gururuna yediremedi intihar etti!

İzmir’in Çeşme ilçesine meydana gelen olayda, bir komiser yardımcısının güneş gözlüğünün kaybolması üzerine başlatılan soruşturmada şüpheliler arasında gösterilen 21 yıllık polis 46 yaşındaki İsmail Zeybek, ifadesinin alınması ve ardından evinde arama yapılmasını gururuna yediremedi ve başına dayadığı tabanca ile hayatına son verdi.

İzmir'in Çeşme ilçesine meydana

Olay, İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı Mahallesi’nde meydana geldi. Alaçatı’da bulunan polis merkezinde görevli bir komiser yardımcısının güneş gözlüğünün polis merkezinde kaybolması sonrası soruşturma başlatıldı. Kayıp olduğunu ileri sürerek başlatılan soruşturmada kamera kayıtlarda bulunduğu iddia edilerek 21 yıllık polis memuru İsmail Zeybek’in aldığı ileri sürüldü. Savcılığa suç duyurusunda bulunulması sonrası şüpheli görülen kişilerin ifadesi alındı. 46 yaşındaki 21 yıllık polis memuru İsmail Zeybek’in de aralarında bulunduğu şüphelelilerin evlerine arama kararı çıkarıldı.

GURURUNA YEDİREMEDİ CANINA KIYDI

Zeybek’in evinde yapılan aramalarda bir adet güneş gözlüğü bulundu. Polis memuru Zeybek gözlüğün kendisine ait olduğunu belirterek faturasını da arama yapan ekiplere teslim etti. Komiser yardımcısı da bulunan gözlüğün kendisine ait olmadığı söyledi. Arama sonrası bu durumu gururuna yediremeyen 46 yaşındaki polis memuru Zeybek, dün gece başına dayadığı silah ile hayatına son verdi. Yaşanan acı olayın ardından soruşturma derinleştirildi.