Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

6.Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı

Aydın Tarım  Fuarı kapılarını

Aydın Tarım  Fuarı kapılarını açmaya hazırlanıyor.

6.Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı ziyaretçileriyle buluşmak üzere hazırlıklarını tamamlıyor. Bu yıl Kobi Fuarcılık Ltd.Şti tarafından 6. kez düzenlenecek olan fuar 15-18 Şubat tarihlerinde Aydın Efeler Pamuk Tariş depolarında gerçekleştirilecek.

Bu yıl ilk defa uluslararası düzeyde gerçekleşecek olan Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı ile katılımcıların ürünlerini tanıtmasını, Aydınlıları da tarım alanındaki teknolojiyle buluşturulması hedefleniyor. Sosyo-kültürel  açıdan da Aydın’ın tanınırlığının artırılması ve fuar yapılabilecek bir kent imajı kazandırılması çabaları için de bu fuar büyük bir öneme sahip olacak. Aydın ilinin tarım potansiyeline katkı sağlamak, yeni teknik ve teknolojiler ile çiftçileri buluşturmak, ilin tarım ürünlerini uluslararası sahada satışı sağlamak fuarın ana teması olacak.

Aydın Tarım Fuarı 20.000m2 kapalı, 30.000 M2 açık olmak üzere geniş bir alanda kurulacak. Üretici distribütör firmaların fuara katılarak tarım sektörünün çeşitli alt sektörlerinden firmalarla, çiftçi, ithalatçı, distribütör bayiler ve diğer kurumsal müşteriler buluşma olanağı sağlaması beklenen 6. Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı, ticari ilişkilerin gelişmesinde ve mevcut olanakların arttırılarak tam kapasite çalışma imkanları sağlayan güçlü bir platform olacak.

Geçen yıl düzenlenen 5’inci Tarım fuarı 173 bin ziyaretçi ve 35 milyon TL’nin üzerinde sıcak satışla tamamlanmıştı. Bu yıl fuarın uluslararası bir boyut kazanması ile ziyaretçi sayısının ve satışların yurtiçi ve yurtdışı çapında daha da artması bekleniyor.