AK PARTİ İZMİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

AK PARTİ İZMİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI
Yayınlama: 30.01.2019
A+
A-

AK PARTİ İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

NİHAT ZEYBEKCİ

1 Ocak 1961’de Denizli Tavas Pınarlar beldesinde doğdu. Baba adı Şükrü, anne adı Fatma’dır. Sanayici, İş Adamı; Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünü bitirdi. İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde yüksek lisans yaptı. Özel sektörde üst düzey yönetici olarak çalıştı. 1994’te kendi şirketini kurdu. Denizli Platform Sözcülüğü, Denizli Sanayi Odası Meslek Grubu Üyeliği, Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği Başkanlığı, Denizli Belediye Başkanlığı, Avrupa Konseyi Yerel Yönetimler Kongresi Türkiye Heyeti Başkanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Vekilliği ve Başkanlığı görevlerinde bulundu.

24. Dönemde Denizli Milletvekili seçildi. AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanlığı yaptı. 61, 62, 63 ve 65. Hükümetlerde Ekonomi Bakanı olarak görev aldı. Halen bu görevi sürdürmektedir.

Çok iyi düzeyde İngilizce ve Almanca bilen Zeybekci, evli ve 4 çocuk babasıdır.

https://www.facebook.com/nihatzeybekciresmi/

https://twitter.com/zeybekcinihat

https://www.instagram.com/zeybekcinihat/?hl=tr

MHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

SERKAN ACAR

Evli ve 2 çocuk babası olan Serkan Acar, 1976 yılında İzmir’in Karşıyaka ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İzmir’de tamamlayan Acar, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Çeşitli hukuk bürolarında çalıştıktan sonran kendi hukuk bürosunun açan Serkan Acar, Çevre Bakanlığı ile çalışmalar yaparak Türkiye’de ilk defa konuyla ilgili lisans aldı. Çalışmaları sonucundan birçok ödül alan Acar, 30 Mart 2014 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Aliağa Belediye Başkanı olarak seçildi. G

Mail: sertunam@gmail.com

https://www.facebook.com/serkanacarorg

https://twitter.com/serkanacarizmir

https://www.instagram.com/serkanacarizmir/?hl=tr

AK PARTİ BALÇOVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

EVRİM ÖZEN

İki çocuk annesi olan Özen, Manisa’nın Akhisar ilçesinde 12 Temmuz 1973 tarihinde doğdu. İlkokulu Akhisar Misak-ı Milli İlkokulu’nda, ortaokulu Balçova Ortaokulu’nda, liseyi ise İzmir Selma Yiğitalp Lisesi’nde bitirdikten sonra, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimini tamamlayarak 1996 yılında Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

Çalışma hayatına 1998 yılında başlayan Özen, 20 yıldır İzmir Barosu’na kayıtlı olarak Serbest Avukatlık yapmaktadır. 2014 yılı yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyeliği Adaylığı ile siyasete atılan Özen, 2014 yılından bu yana aralıksız olarak Meclis Üyeliği, Grup Sözcülüğü, Grup Başkanlığı ve ilçe Başkanlığı görevlerini yürütmüştür. 1 yıldız Scuba Dalış Eğitmeni ve amatör denizci olan Özen, 35 yıldır Balçova’da ikamet etmektedir.

Mail: evrimozenn@gmail.com

https://www.facebook.com/avukatevrimozen/

https://twitter.com/avukatevrimozen/

https://www.instagram.com/avukat.evrimozen/

AK PARTİ BAYINDIR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

UĞUR DEMİREZEN

3 Aralık 1974 tarihinde Bayındır’da doğan Uğur Demirezen, ilk-orta ve lise eğitimini Bayındır’da tamamladı.

Ticaret ile uğraşan Demirezen, 2011 ve 2013 yılları arasında Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıp birçok sivil toplum kuruluşunda görev almıştır.

2011 yılında partimizin yürütme kurulunda görev almış ve 2013 Kasım ayında Bayındır İlçe Başkanı olarak atanmıştır. 30 Kasım 2018 tarihinde İlçe Başkanlığı görevinden istifa edip Belediye Başkan Aday Adayı olmuştur. Demirezen, evli ve iki çocuk babasıdır.

Mail: ugurcan.dmr@hotmail.com

https://www.facebook.com/ugur.demirezen.311

https://www.instagram.com/ugur_dmirezen/

AK PARTİ BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

ALİ ASLAN

1970 yılında Elazığ’da çiftçilik yapan bir ailenin en küçük çocuğu olan  Ali Aslan, ilk ve orta eğitimini Adana’dan, Lise Eğitimini Bornova Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’nde tamamlamış olup üniversite eğitimine İşletme Fakültesi’nde devam etmektedir.Sahibi olduğu özel güvenlik şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Aslan, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev yapmıştır.

Siyasete küçük yaşta Milli Gençlik Vakfı ile başlayan Aslan, kurulduğu günden bu yana AK Parti bünyesinde çeşitli görevler almıştır. 1990 yılından bu yana Bayraklı’da yaşayan Aslan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Mail: ali.aslan@aslanege.com

https://www.facebook.com/aliaslanege

https://twitter.com/aliaslanege

https://www.instagram.com/aliaslanege/

AK PARTİ BERGAMA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

HAKAN KOŞTU

11 Şubat 1977 yılında Bergama’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bergama’da tamamlayan Koştu, lise eğitimini İzmir Türk Koleji’nde tamamladı. 1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü bitirdi.

2000yılında aile şirketi başlamış olduğu ticaret hayatına 2006 yılında kendi kurmuş olduğu şirketle birlikte devam etmektedir.

2006 yılında AK Parti Bergama İlçe Yönetimi’nde başladığı siyasi hayatına 2009 yılında İl Genel Meclis Üyesi, 2014 Belediye Meclis Üyesi, 2015 yılında İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2016’da Bergama İlçe Başkanı olarak devam etti. Koştu, evli ve iki çocuk babasıdır.

Mail: kostuhakan@hotmail.com

https://www.facebook.com/kostuhakan

https://twitter.com/kostuhakan

https://www.instagram.com/hakankostu.35/

AK PARTİ BEYDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

OGÜN ASİL AYDOĞDU

24 Mart 1983 tarihinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Beydağ’da tamamlayan Ogün Asil Aydoğdu, Ödemiş Anadolu Meslek Lisesi’ni bitirdikten sonra Mersin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü’nden 2005 yılında mezun oldu. Özel sektörde faaliyet gösteren kendisine ait firmanın yöneticisi olarak görev yapan Aydoğdu, 30 Kasım 2014 tarihinde Beydağ İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

Aydoğdu, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Mail: asilaydogdu@gmail.com

https://www.facebook.com/asilaydogdu

https://twitter.com/asilaydogdu

https://www.instagram.com/asilaydogdu/

AK PARTİ BORNOVA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

REŞAT GENÇTÜRK

Reşat Gençtürk, 1958 yılında eski Yugoslavya’da doğdu. Ailesiyle birlikte 1965 yılında da Türkiye’ye göç etti ve İzmir’in Çamdibi semtine yerleşti.

Öğrenim hayatının İzmir’de başlayarak Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde tamamladı.

1995 yılında Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneğini kurdu. Bu tarihten günümüze birçok sivil toplum kuruluşunda görev yapan Gençtürk, Bornovaspor başta olmak üzere birçok spor kulübünün başkanlığını yaptı. Gençtürk, evli ve iki çocuk babasıdır.

Mail: resatgencturk@gmail.com

https://www.facebook.com/resat.gencturk.5

https://www.instagram.com/resatgncturk/

https://twitter.com/resatgncturk

AK PARTİ BUCA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

MUSTAFA ARSLAN

1975 İzmir doğumlu olan Mustafa Arslan, ilk-orta ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı. İktisat Fakültesi İşletme Bölümü’nü bitirdikten sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İşletme Yüksek Lisans programına kabul edildi.

Sanayici olan Arslan, ahşap plastik kompozit yapı malzemeleri üreten firmanın ortağı ve genel müdürlüğü görevini icra etmektedir.

AK Parti’nin birçok kademesinde görev alan Arslan, son olarak Buca İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştür.

İyi derecede İngilizce bilen Arslan, evli ve iki çocuk babasıdır.

Mail: mustafaarslan@airline.com.tr

https://www.facebook.com/MArslan2023

https://twitter.com/MArslan2023/

https://www.instagram.com/mustafaarslan2023/

AK PARTİ ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

OKAN KORKMAZ

24 Mart 1967 tarihinde İzmir’in Çiğli ilçesinde dünyaya gelen Okan Korkmaz, ilk ve ortaokul öğrenimini Çiğli’de tamamladı.

Korkmaz, lise eğitimini İzmir Atatürk Lisesi’nde bitirdikten sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanarak, 1990 yılında mezun oldu. 1992 yılında İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Beyin Omurilik Sinir Cerrahisi Uzmanlığını kazandı. 2008 yılında Anadolu Üniversitesi Sağlık Yöneticiliği Bölümünü bitirdi.

Çalışma hayatına Erzurum Horasan’da başladı. 2001 yılında Buca Seyfettin Demirsoy Hastanesi’nde Kurucu Başhekim Yardımcısı olarak çalıştı. 2016 yılında Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kurucu başhekim yardımcısı olarak atandı. Korkmaz, son olarak Torbalı Devlet Hastanesi’nde görev yaptı.

Mail: okkorkmaz@hotmail.com

https://www.facebook.com/dro.korkmaz/

https://www.instagram.com/dro.korkmaz/

https://twitter.com/okkorkmaz1

MHP DİKİLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

SEMA AKINCI

Cumhur İttifakı MHP Dikili Belediye Başkan Adayı Buğra Akın’ın adaylığının düşürülmesinin ardından, MHP’nin yeni adayı Avukat Sema Akıncı oldu.

Cumhur İttifakı MHP Dikili Belediye Başkan Adayı Buğra Akın’ın adaylığı, ertelenmiş bir cezası nedeniyle düşürülmüştü. Akın’ın son yaptığı itirazda reddedilince, MHP yeni başkan adayını açıkladı. 

MHP İzmir İl Teşkilatı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhur İttifakı MHP Dikili Belediye Başkan Adayı Avukat Sema Akıncı oldu.
M


MHP FOÇA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

SERDAR MERSİN

1980’li yıllarda siyasete başlayan Serdar Mersin, 1983 yılında ANAP Foça İlçe Teşkilatını kurdu ve ilçe başkanlığı yaptı. Bu süreçte Esnaf Odası ve Esnaf Derneği Başkanlığı görevini icra etti. 25 Mart 1984 yılında ANAP’tan belediye başkanı seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nde çeşitli görevler yürüten Mersin, 2015 seçimlerinde MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı oldu.

Mail: babaomus@gmail.com

https://www.facebook.com/focaninbaskani/

https://twitter.com/focaninbaskani/

https://www.instagram.com/serdar_mersin_foca/

AK PARTİ GAZİEMİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

NAZMİ YILMAZ

1 Nisan 1966 tarihinde Akdağmadeni Yeni Yapan Köyü’nde doğan Nazmi Yılmaz, ilk ve ortaöğrenimini Ankara’da tamamladı. Yılmaz daha sonra Erciyes üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Çalışma hayatına 1989 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak başlayan Yılmaz, halen mesleğini devam ettirmektedir.

Mesleğinin yanı sıra Gaziemir Spor Kulübü Başkanlığı’nı ve
İzmir Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu görevlerini icra eden Yılmaz, çeşitli STK’larda da görev yapmaktadır.

https://www.facebook.com/smmnazmiyilmaz

https://www.instagram.com/nazmiyilmaz35/

https://twitter.com/NazmiYilmaz35

AK PARTİ GÜZELBAHÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

BURCU DERECİ

Burcu Dereci, 5 Kasım 1982 tarihinde İzmir’in Konak ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamladıktan sonra Finlandiya Helsinki Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

İş hayatına 2005 yılında kendi güzellik merkezlerini kurarak başlayan Dereci, halen bu sektörde hizmet vermektedir. Dereci, evli ve 2 çocuk annesidir.

Mail: burcudereci@hotmail.com

https://www.facebook.com/burcudereci.gonulluleri

https://www.instagram.com/burcu.dereci/

https://twitter.com/dereciburcu

AK PARTİ KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

BİLAL DOĞAN

1958 Adıyaman doğumlu olan Bilal Doğan, ilkokul eğitimini Adıyaman’da tamamladı. Devamında ortaokulu Malatya’da sonrasında lise öğrenimini Ankara Maliye Bakanlığı Meslek Okulu’nda tamamladı. Bu süreçten sonra Ege Üniversitesi iktisat Maliye Meslek Yüksekokulu ve ardından Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olan Doğan, Yüksek Lisans öğrenimini 9 Eylül Üniversitesi Mali- Hukuk Bölümü’nde tamamladı. Doğan, şu anda 9 Eylül Üniversitesi Maliye Bölümü Doktora eğitimine devam etmektedir.

Siyasi hayatı boyunca AK Parti’nin birçok kademesinde görev yapan Bilal Doğan, bir kıymetli madenler şirketinin yönetim kurulu başkan vekili olarak görev yapmaktadır. Doğan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Mail: bilalodak@hotmail.com

https://www.facebook.com/bilaldogaann/

https://www.instagram.com/bilaldogan35/

https://twitter.com/BilalDogan35

AK PARTİ KARABURUN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

FERHAN EROĞLU

17 Haziran 1957 tarihinde İzmir’in Çeşme ilçesinde dünyaya gelen Ferhan Eroğlu, ilk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamladı. Ege
Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde yüksek öğrenimini bitiren Eroğlu 1980 yılında çalışma hayatına başladı

Eroğlu, paslanmaz çelik ev gereçleri sektöründe uzun yıllar yöneticilik yaptı. 1999-2004 döneminde Mordoğan Belediye Başkanlığı yapan Eroğlu, 4 yıl Kıyı Ege Belediyeler Birliği Genel Sekreterliği görevinde bulundu. Eroğlu, evli ve 2 kız çocuk babasıdır.

Mail: ferhaneroglu@hotmail.com,

https://www.facebook.com/profile.php?id=100030148030898

https://twitter.com/ferhaneroglu035

https://www.instagram.com/ferhaneroglu35/

AK PARTİ KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

AYDA MAÇ

Ayda Maç, 2 Ağustos 1969 tarihinde Konya’nın Ereğli ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Karşıyaka’da tamamlayan Maç, daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nü kazanarak 1991 yılında fakülteden mezun oldu.

Çalışma hayatına 1992 yılında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Belediye Başkanı Proje Danışmanı olarak başlayan Maç, 3 sene süren hizmetinin ardından görevine 1995 yılında Emlak Bankası Uygulama Başmüdürlüğü’nde devam etti. 8 yıl süren bu görevin ardından 2003 yılında İzmir Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü’nde 3 yıl Şube Müdürlüğü ve 4 yıl İl Müdür Yardımcılığı görevini icra etti. Yaklaşık 2 sene Buca Belediye Başkan Danışmanlığı ve 3 yıl Ege-Koop’ta Genel Koordinatörlük yapan Maç, şuan Serbest Şehir Plancısı olarak çalışmaktadır. Ayda Maç, 2 çocuk annesidir.

Mail: ayda.saryal.mac@gmail.com

https://www.facebook.com/aydamac.karsiyaka/

https://twitter.com/MacAyda

https://www.instagram.com/aydamac.ksk/

AK PARTİ KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

ARİF UĞURLU

1977 Erzurum doğumlu olan Arif Uğurlu Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunudur. Siyasi hayatına AK Parti Gençlik Kolları Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olarak başladı.

Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevinde bulundu. Halen İzmir Büyükşehir Meclis Üyesi ve Kemalpaşa Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili olarak görev yapmaktadır. Mobilya ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Arif Uğurlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Mail: ugurluarif@hotmail.com

https://www.facebook.com/arif.ugurlu.3

https://www.instagram.com/ugurlu.arif/4

AK PARTİ KINIK  BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

SADIK DOĞRUER

Sadık Doğruer, 1970’te İzmir’de doğdu. 1994 yılında Dokuz Eyülül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Hasan Kalyoncu Üniversitesi “Sağlık Kurumları İşletmesi ve Yöneticilik” bölümünde Yüksek Lisans yaptı.1994-1995 yıllarında Afyon Dinar Merkez Sağlık Ocağı’nca tabip olarak görev yaptı. 1996 yılında Kınık Sağlık Merkezi’nde göreve başladı. Kınık’ta Sağlık Grup Başkanlığı, İşyeri Hekimliği ve Aile Hekimliği görevlerinde bulundu. 2009 AK Parti Kınık Belediye Başkan Adayı oldu. Dr. Sadık Doğruer, mesleki görevlerinin yanı sıra Kınık ve Balkanlılar Kültür Dayanışma Derneği Başkanlığı, Ege Balkan Türkleri Federasyonu Genel Sekreterliği ve Balkan Gündemi Dergisinin Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

2009 yılından beri Kınık ve Bergama’nın Bölge Hastanesi konumunda olan Devlet Hastanesi’nde Başhekim Yardımcılığı görevini yürüten Doğruer, 1996 yılından beri Kınık’ta yaşamakta, evli ve bir çocuk babası

Mail: dr.sadik.kinik@hotmail.com

https://www.facebook.com/drsadik.kinik

https://www.instagram.com/sadikdogruer/

https://twitter.com/drdogruer

AK PARTİ MENDERES BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

BÜLENT SOYLU

Bülent Soylu, Menderes’in Oğlananası köyünde 15 Ağustos 1974 tarihinde doğdu. İlk ve orta öğretimini Menderes’te tamamlayan Bülent Soylu, lise eğitimini İzmir Buca Parasız Yatılıda bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Dil ve Coğrafya Fakültesi Arkeoloji bölümünü kazanmış, 1997 yılında da bu fakülteden mezun olmuştur.Çalışma hayatına 1997 yılında SSK İzmir İl Müdürlüğü’nde başlayan Soylu, sekiz sene süren hizmetinin ardından 2005 yılında SGK Denetmenliği görevine yükselmiş, dört yıllık denetmenlik görevinin sonunda 2009 yılında, SGK Aliağa SGM Kurucu Müdürlüğü’ne atanmıştır. Daha sonra, 2009’un Kasım ayında SGK Büyük İşverenler SGM Kurucu Müdürü görevine getirilmiştir.2011 yılında SGK Menderes SGM Kurucu Müdürü görevini üstlenen Bülent Soylu, Menderes’te üstlendiği hizmet anlayışını, Menderes’te her alanda sürdürebilmek adına görevinden istifa ederek AK Parti Menderes Belediye Başkan Adayı olmuştur. Menderes halkının göstermiş olduğu teveccühle 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Menderes Belediye Başkanlığı görevine gelen Soylu evli ve iki çocuk babasıdır.

Mail: soylu.bulent@gmail.com

https://www.facebook.com/bulent.soylu.775

https://twitter.com/search?q=b%C3%BClent%20soylu&src=typd

https://www.instagram.com/soylubulent35/

AK PARTİ MENEMEN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI

DURMAZ BAYRAKTAR

7 Mart 1977 yılında Menemen’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Menemen’de tamamlayan Durmaz Bayraktar, Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1998 yılında mezun oldu.

Menemen’de 8 yıl avukatlık yaptıktan sonra Van, İzmir ve Denizli illerinde Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptı. Durmaz Bayraktar, evli ve üç çocuk babasıdır.

Mail: avdurmazbayraktar@gmail.com

https://www.facebook.com/durmaz.bayraktar.9

https://www.instagram.com/durmazbayraktar35/

MHP NARLIDERE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

SÜLEYMAN KOCABIYIK

Süleyman Kocabıyık, 1989 yılında İzmir’de doğdu. İlk ve orta öğretimi Narlıdere’de Oguzhan İlköğretim Okulunda okudu ,liseyi Alsancak Nevvar-Salih İşgören Turizm Meslek Lisesi’nde tamamladı. Mesleği aşçılık olan ve işletmecilikte yapan Kocabıyık, 1996 da spora judo ile başladı ve boks, kick boks ile devam etti. Wing Sun adlı savunma sanatında ustalaşarak kendi akademisini kurdu. Türkiye’ye geldikleri dönemde Paris Hilton , Ronaldo ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü isimlerin koruma ekibini yetiştirmiş, kendisi ve iş ortağı Savaş Menteş ile birlikte işin başında bulunmuştur. Süleyman Kocabıyık, TSK mensuplarına, Emniyet Birimleri ve Sivillere dersler verdi. TSK’nın Özel Kuvvetler İçiresinde en tehlikeli Tim’i kabul edilen MAK TİM’ine de eğitim vermiştir. Süleyman Kocabıyık, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde MHP İzmir Narlıdere Belediye Başkan adayıdır.

Mail: suleymankocabiyikwt@gmail.com

https://www.facebook.com/sifusuleymankocabiyik

https://www.instagram.com/suleymankocabiyikfight/

https://twitter.com/SifuSuleyman

AK PARTİ ÖDEMİŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

MÜNİR BEZMEZ

27 Ocak 1961 tarihinde İzmir’in Ödemiş ilçesinde doğan Münir Bezmez, ilk, orta ve lise öğrenimini Ödemiş’te tamamladıktan sonra İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nü kazanarak 1984 yılında bu üniversiteden mezun oldu.

Çalışma hayatına 1984 yılında Serbest Mimar olarak Ödemiş’te başlayan Bezmez 1984 – 1999 yılları arasında Ödemiş Belediye Başkanlığı yaptı.

1999 yılından bugüne kadar Serbest Mimar olarak Ödemiş’te çalışma hayatına devam eden Bezmez, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Mail: bezmezmimarlik@hotmail.com

https://www.facebook.com/munir.bezmez

https://www.instagram.com/munirbezmez/

https://twitter.com/BezmezMunir

AK PARTİ SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

HAMİT NİŞANCI

Hamit Nişancı 1972 yılında Seferihisar doğmuştur. Süt ürünleri üretimi ile uğraşmaktadır. 1999-2009 yılları arasında Seferihisar Belediye Başkanlığı yaptı.

1999 yılında seçildiğinde “Türkiye’nin en genç belediye başkanı” unvanını alan Hamit Nişancı evlidir.

Mail: n.hamit@hotmail.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007917454581

https://www.instagram.com/tekcarehamitnisanci/

https://twitter.com/HamitNisanci

AK PARTİ SELÇUK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

OSMAN BAŞTERZİ

Osman Başterzi, 19 Ağustos 1959 tarihinde Aydın’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Aydın’da tamamladı. Selçuk’ta ve Kuşadası’nda beyaz eşya ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Başterzi, ayrıca Sarnıç’ta bahçe mobilyaları üretimi ve toptancılığı yapmaktadır.

Siyasete AK Parti’de başlayan ve partinin birçok kademesinde görev yapan Osman Başterzi, son olarak Selçuk ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği’nin ardından 2018 yılında Selçuk İlçe Başkanlığı görevinde bulundu.

https://www.facebook.com/osman.basterzi

https://www.instagram.com/osmanbasterzi/

https://twitter.com/osmanbasterzi

AK PARTİ TİRE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

SELMAN İÇELLİ

1973 Tire doğumlu olan Mustafa Selman İçelli, İlkokulu Cumhuriyet İlkokulunda orta ve liseyi eğitimini Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Lisesinde tamamladı. İçelli vatani görevinin ardından aile şirketi olan Atatürk Caddesi’ndeki Güneş Giyim Konfeksiyon mağazasında çalışmaya başladı.

2010 yılındaki kongrede Ak Parti Tire İlçe Yönetim Kurulu üyesi olan Mustafa Selman İçelli, 2014 Yılı yerel seçiminde yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek Tire Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi adayı oldu.

4 yıldan bu yana Tire Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi olarak görev yapan İçelli, 2004-2009 yılları arası Ak Partili Tire Belediye Başkanı olan Mehmet Sıtkı İçelli’nin kardeşi.

Mustafa Selman İçelli, Gülin İçelli ile evli ve Elif isminde bir kızı var.

Mail: gunes.giyim@hotmail.com

https://www.facebook.com/gunes.giyim.3

https://www.instagram.com/selmangulinelificelli/

https://twitter.com/selmanicelli

AK PARTİ TORBALI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

ADNAN YAŞAR GÖRMEZ

1964 Adıyaman doğumlu olan Adnan Yaşar Görmez, Fırat Üniversitesi Tarih Bölümü mezunudur. AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı kurucusu olan Görmez, 2009-2014 arasında 4 yıl Torbalı İlçe Başkanlığı yaptı.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Torbalı Belediye Başkanı seçilen Görmez, evli ve üç çocuk babasıdır.

Mail: adnanyasargormez@hotmail.com

https://www.facebook.com/adnysrgrmz/

https://www.instagram.com/adnanyasargormez/

https://twitter.com/adnangormez

AK PARTİ URLA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

ADIGÜZEL DEMİREL

Adıgüzel Demirel, 1.1.1974 Arapgir Malatya doğumlu. İlkokulu köyünde bitirdi. Liseyi Malatya merkezde yatılı okudu. 9 kardeşler. Liseden sonra 1 yıl babasının yanında çobanlık ve çiftçilik yaptı. Tıp Fakültesi okuyup insanlara faydalı olmaya, insanlığın sağlığı için doktor olmaya karar verdi. Dershaneye gitmeden üniversite hazırlık dergisi ile üniversite sınavına hazırlandı. Ve o sene üniversite sınavını derece ile kazandı. 1993’te girdiği Ege Tıp’ı 1999’da bitirdi. 1999-2001 yılları arasında vefa borcu olarak köyünde pratisyen hekim olarak çalıştı. 2001 yılında Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi beyin ve sinir cerrahisinde asistan olarak çalıştı. 2007 yılında uzman hekim oldu. İhtisas sonrası Hakkari Dağ ve Komando Tugay’ı seyyar cerrahi hastanesinde tabip asteğmen olarak yaptı. Askerlik sonrası mecburi hizmeti tamamladıktan sonra 2.5 yıl Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekim Yardımcısı olarak çalıştı. Daha sonra Çeşme Devlet Hastanesi’nin Kurucu Başhekimi olarak atandı. 1 yıl sonra da yeni Urla Devlet Hastanesi’ne Kurucu Başhekim oldu.

Mail: dr.agd@hotmail.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=754914849

https://www.instagram.com/adiguzel_demirel/

MHP ÇEŞME BELEDİYE BAŞKANI ADAYI

MUSTAFA CENGER

1963 Çeşme doğumlu olan Mustafa Cenger, Uludağ Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İnşaat bölümünü bitirdi. 1994-2004 yılları arasında, İki dönem Çeşme Belediyesi Meclis üyeliği yaptı. 2009 yerel seçimlerinde AK Parti Çeşme Belediye Başkan Adayı gösterildi.

2010 yılından itibaren AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulundu. Çeşme’de yat turizm işletmeciliği yapan Cenger, evli ve 3 çocuk babasıdır.

https://www.facebook.com/mustafa.cenger.5

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.