7 aydır aranan şahıs dağda barınak kurmuş!

Manisa’ya bağlı Demirci ilçesinde 7 aydır aranan şahıs, kaçak 7 ayın ardından dağda kurduğu barınakta yakalandı.

7 aydır aranan şahıs dağda barınak kurmuş!
Yayınlama: 05.10.2019
A+
A-

Olay Manisa’nın Demirci ilçesinde yaşandı. Cezaevinden şartlı tahliye olan ve hiççbir suça karışmaması halinde serbest kalması kararlaştırılan Ali A. adlı şahsın yeniden suça karışması nedeniyle arama kararı çıkarılmıştı. 7 aydır kaçak hayatı yaşayan Ali A. yakayı ele verdi. Şartlı tahliyesini bozan olayın ise kaçak elektirk kullandığı iddiasıyla yeniden yakalama kararının çıkarılması olduğunu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Demirci’de Ali A. 1991 yılında yeğeni H.K’yi öldürdüğü iddiasıyla cezaevine girdi. Ali A. 8 yıl hapis cezasının ardından şartlı tahliye edildi. Kaçak elektrik kullandığı iddiasıyla şartlı tahliyesi bozulan Ali A.’nın, Öksüzlü Mahallesi Tekeler Yaylası mevkiinde bir barakada saklandığı öğrenildi. İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonu sonrası Ali A. 7 aydır saklandığı barakada kıskıvrak yakalandı.

Salihli İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından cinayet suçu ile 9 yıl 4 ay 15 gün infazı olan Ali A. emniyet ekipleri tarafından Salihli T Tipi Cezaevi’ne teslim edildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.