Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

70 kişinin pozitif çıktığı mahallede ölü sayısı 5’e yükseldi!

İzmir’in Menderes ilçesinde daha önce 70 kişide Koronavirüs tespit edilmiş, mahalleye giriş çıkışlar ise kısıtlanmıştı. Virüs nedeniyle daha önce 4 kişinin öldüğü mahallede 5. ölüm haberi geldi.

 İzmir'in Menderes ilçesinde

İzmir’in Menderes ilçesine bağlı Küner Mahallesi Koronavirüs nedeniyle kasıp kavruluyor. Bir haftadır 9 Eylül Hastanesi’nde tedavi gören 70 yaşındaki D.A isimli erkek hasta dün gece saatlerinde korona nedeniyle hayatını kaybetti.

Koronavirüs’ten bir haftada 5 kişinin vefat ettiği Küner Köyü’nden yaklaşık 15 kişinin daha İzmir’in çeşitli hastanelerinde tedavileri devam ediyor. Küner’deki vaka sayısının 70-80 kişi arasın da olduğu tahmin edilirken, bu vaka oranına göre ölümlerin % 0,08 ile Türkiye ortalamasının çok üstünde olduğu gözleniyor.

MAHALLEDE VATANDAŞLAR EVE KAPANDI

Salgının durma seviyesine geldiği köyde halk evlerine kapandı, tarla ve bahçesi olan vatandaşlar işlerini yaptıktan sonra kimseyle temas kurmadan evlerine gidiyor. Bir süre daha tedbirli davranmaya devam edecek olan Künerliler en kısa zamanda bu durumdan kurtulmak istiyorlar.