72 yaşındaki Himmet Akgün’ün şüpheli ölümü.. Defalarca gelinini aramış!

İzmir’e bağlı Bayraklı ilçesinde, sokak ortasında hayatını kaybeden Himmet Akgün şüpheli ölümü üzerine polis ekiplerince soruşturma başlattı. Hayatını kaybeden yaşlı adamın ölmeden önce defalarca gelinini aradığı öğrenildi.

72 yaşındaki Himmet Akgün’ün şüpheli ölümü.. Defalarca gelinini aramış!
Yayınlama: 18.06.2020
A+
A-
https://youtu.be/ytD73nKPSKk

Olay, sabah saatlerinde İzmir’in Bayraklı ilçesine bağlı Soğukkuyu Mahallesi 7277 sokak üzerinde yaşandı. İddialara göre, yaklaşık 1 ay önce oğlu ve gelinin yanına gelen 72 yaşındaki Himmet Akgün gece saatlerinde evde bulunan oğlu ve gelinine hiçbir şey söylemeden yanına birkaç parça eşya alarak evden dışarı çıktı. Oturdukları evden birkaç metre uzaklıktaki kaldırımın üzerinde Akgün’ün yattığını gören komşunun iddiasına göre kendisinden su isteyen Akgün’e su verdi. Daha sonra evine dönen komşu, bir süre sonra Akgün’ü bu seferde karşı kaldırımın üzerinde yatar halde gördü. Bunun üzerine komşusu tarafından 112 Acil Sağlık ekiplerine ve polise bilgi verildi. İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde yaşlı adamın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Elinde telefon ile hayata veda etmiş

Olay sonrası bölgeye gelen polis ekiplerine Akgün’e su verdiğini belirten komşusu, Akgün’ün isteği üzerine oğluna ve gelinine ulaşmaya çalıştığını fakat hangi binada oturduklarını bilmediği için ulaşamadığını, bir başka komşunun da Akgün’ün oğluna telefon ile ulaşmaya çalıştığını fakat oğlunun da telefonun kapalı olduğu için ulaşamadıklarını ifade etti. Ayrıca olayı duyar duymaz olay yerine oğlu ve gelini gördükleri karşısında şok oldu.

Gelini telefonunu neden açmadığını anlattı

Gelin ise komşuları ile girdiği diyalogda kayınpederinin gece saatlerinde kendisini defalarca aradığını, fakat kendisini işe kaldırmak için aradığını düşünerek telefonu açmadığını söyledi. Akgün’ün elinde telefonu ile ölmüş olması ise görenlerin içini sızlattı.

Öte yandan, Olay Yeri İnceleme ekiplerinin ve savcının incelemesinin ardından Akgün’ün cansız bedeni kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.