8 Mart’ta Karşıyakalı İş Kadınlarından Şehitler İçin Lokma

Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde” Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için lokma döktürdü.

8 Mart’ta Karşıyakalı İş Kadınlarından Şehitler İçin Lokma

Lokma dökümünden önce Karşıyaka Müftüsü İsa Gürleri tarafından Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için dualar okundu.

KAR-İŞKAD tarafından düzenlenen lokma etkinliğine Karşıyaka Müftüsü İsa Gürler, AK Parti ilçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli, MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz, remi ve özel kurum yöneticileri, STK yönetici ve temsilcileri ile KAR-İŞKAD üyeleri katıldı.

Etkinlikte Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz tarafından KAR-İŞKAD yönetim kurulu üyelerine hijyen malzemeleri ve maskeden oluşan çanta dağıtıldı.

Şehitlerimizi unutmadıklarını, şehit aileleri ve gazilerimizin her zaman yanlarında olduklarını ifade etmek için lokma hayrı düzenlediklerini belirten KAR-İŞKAD Başkan Nil Güneri, ” Katılımcılara gönülden teşekkür ediyoruz. Karşıyaka İş Kadınları Derneği olarak başta Mustafa Kemal Atatürk ve hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, başsağlığı ve sabır, tedavileri süren gazilerimize acil şifalar dileriz.” Dedi.

Yayınlama: 08.03.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.