Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tunç Soyer Denizli’de

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Millet İttifakı Honaz Belediye Başkan adayı Yüksel Kepenek’in seçim çalışmalarına katkı koymak için geldiği Denizli’de ziyaretlerde bulundu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı

31 Mart yerel seçimlerinde Honaz’da seçimi 1 oy farkla önde bitiren Millet İttifakı Adayı Yüksel Kepenek seçimin YSK tarafından iptal edilmesi nedeniyle mazbatasını alamamıştı. 2 Haziran’da yenilenecek seçimler öncesinde Kepenek’e destek olmak için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Denizli’ye geldi.

Başkan Soyer, ilk olarak CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba ve  İl yönetimini İl binasında ziyaret etti. Başkan Soyer’e CHP ziyaretinde mezun olduğu hukuk fakültesinden abileri İsmail Akbaba ve  Adil Giray Çelik’i görmesi mutluluk yaşattı. Ayrıca Denizli’nin iki kadın Başkanı Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı gören Başkan Soyer “Denizli’ye kadın Eli değdiği için çok mutluyum”dedi. İki başkanla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Başkan Soyer ziyaretlerine İYİ Parti İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt ve il yönetimi ile devam etti. İl başkanlığında Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Ümit Bahtiyar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.Ardından Kanal 58’de Ümit Bahtiyar’ın eşi Nurcan Bahtiyar’ın sunduğu TV programına katılan programın ardından Yüksel Kepenek’in iftar programına katılacak. Başkan Soyer iftarı programı sonrası tarım ve üretim içerikli konuşma gerçekleştirecek