87. Enternasyonel Fuarı’nda Teknoloji Rüzgarı Esti

87. Enternasyonel Fuarı’nda Teknoloji Rüzgarı Esti

87. İzmir Enternasyonel Fuarı’nın sponsorlarından biri olan Vestel ile tema ‘teknoloji’ olarak belirlendi. Duayen gazeteci Ahmet Deda, Vestel İletişim Sorumlusu Mert Can Ünlüer ile Vestel’in fuardaki etkinliklerini ve tanıttığı ürünleri üzerine röportaj gerçekleştirdi.

87. İzmir Enternasyonel Fuarı’nda 3 senedir Vestel’in teknoloji ana sponsoru olduğunu ifade eden Ünlüer, “Vestel’in fabrikasının Manisa’da olması sebebiyle, İzmir bizim için çok önemli bir lokasyon. Son teknoloji ürünlerimizi İzmir halkına sergilemekten dolayı son derece mutluyuz. Bizim buradaki en önemli avantajımızın son teknoloji ürünlerimizi sunabilmemiz” ifadelerine yer verdi.

87. İzmir Enternasyonel Fuarı’nın açılışında İzmirlileri Vestel firması yetkililerinin yalnız bırakmadığını açıklayan Ünlüer, “Sayın Ahmet Nazif Zorlu, Sayın Turan Erdoğan, Sayın Ergin Güler ve genel müdür yardımcılarımızın tamamı açılışa katıldılar” sözleriyle belirtti.

Vestel’in yerlilik vurgusuna değinen Ünlüer, “Biz gururla yerli diyoruz. Sonuçta bu çok önemli bir söylem ve bu söylemimizi sonuna kadar destekliyoruz ve yazılımlarımızın çoğu yerli” açıklamasında bulundu.

Yayınlama: 16.09.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.