Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

9 Eylül Tenis Turnuvası Esin Özgener Onuruna Oynandı

İzmir’in sosyal ve sportif

İzmir’in sosyal ve sportif hayatına yön vermiş, köklü tenis kulübü Küçük Kulüp’te düzenlen 9 Eylül Tenis Turnuvası bu sene kulübün eski üyesi, spor ve iş dünyasının önemli isimlerinden merhum Esin Özgener onuruna oynandı.

Düzenlen ödül törenine İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmur Özgener başta olmak üzere İZTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Emre Kızılgüneşler ve Eyüp Cemal Elmasoğlu, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı katıldı.

26 senedir düzenlenen ve geçen sene tek erkekler ve tek bayanlar kategorilerinin eklenmesiyle kapsamı genişletilen turnuva yoğun ilgi gördü. Turnuvaya katılan tenisçiler final günü düzenlenen mubakaların  ardindan ödülleri alırken, konuklarda çekilişle motosiklet ve sürpriz hediyeler kazanma şansını da yakaladı.

Merhum Esin Özgener’in oğlu, aynı zamanda İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener duyguları şu sözlerle ifade etti:

“Bugün benim için özel bir gün, çok güzel bir gün, herkese özel teşekkür etmem gereken bir gün. Bunun birinci sebebi yapılan hizmetlere vefa, Rahmetli babamın adına yaşatılması için gösterilen çaba. Bir diğer önemli konuda rahmetli babam bir futbol , bir Altay aşığıydı. Halbuki babamın çok az bilinen bir özelliği vardı. Bu turnuva onu ortaya çıkardı. Onun için teşekkür ediyorum. Babam milli bir tenisçiydi, tenisi çok seven biriydi. Dolayısıyla bu turnuvada o özelliğini ortaya çıkardığı için , insanların bilmesini sağladıkları için çok teşekkür ederim. İnşallah katılımcılar için keyifli bir turnuva olmuştur.”

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda BölünmezÇankırı, “Ben, bu turnuvada ilk defa AK Parti İzmir Milletvekili olarak bulunuyorum. Aynı zamanda da yarışan bir beyfendinin eşi olarak da bulunuyorum. Gerçekten tebrik ediyorum kulübü, başkanı. Çünkü; kıymetli abimiz, baba dostu, çok sevdiğimiz rahmetli Özgener abimiz, çok sevdğimiz birisiydi. Kendisini de buradan rahmetle anıyorum.” dedi.

Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik ise, “Keyifli bir final izleme şansı yakaladık. Değerli abim Mahmut özgener’in babası Esin Özgener adına  düzenlediğimiz turnuva bizim için onur turnuvası oldu. Rahmeti Esin özgener in Türk sporuna Türk tenisine maddi ve manevi çok büyük emekler sarf etmiş, çok değerli bir üyemizdi.” açıklamasında bulundu.

Turnuvada karışık çiftler kategorisinde Janet Doğru-Hüsnü Hatipoğlu ikilisi Aslı Utku Engin-Celal Özüdoğru ikilisini 6/2 – 6/3 lük skorla yenerek birincilik kupasını kaldırırken, Tek erkekler kategorisinde 6/4 – 6/4 lük skorla Eray Ertuğ birinci, Atacan Türk ikinciliğe hak kazandı. Tek bayanlar kategorisinde oldukça çekişmeli geçen maçın ardından Ayşim Pennetti, Janet Doğru’yu 7/5 – 6/3 lük skorla yendi.

Dereceye giren tenisçilere ödüllerini Özgener ailesi adına İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve kulübün üyesi Mahmut Özgener, İzmir Milletvekili Ceyda Çankırı, Küçük Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Türkiye Tenis Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Necimoğlu, Küçük Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri Ümran Uysal ve Ahmet Aslaner’in elinden aldı.