Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

9. Uluslararası BTKS için geri sayım başladı

9. Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi(9.BTKS) için geri sayım başladı.Organizasyon bu yıl ilk defa uluslararası seviyede gerçekleştirilecek. Denizli’de gerçekleştirilecek organizasyon öncesi açıklamalarda bulunan TMMOB Makina Mühendisleri Denizli Şubesi Başkanı Prof. Dr. Harun Kemal Öztürk,”Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi artık Denizli ile anılır hale geldi. Amacımız bundan sonra sürekli Denizli’de organize edilmesi”dedi.

9. Bakım Teknolojileri Kongresi

26-27-28 Eylül 2019 tarihlerinde Denizli Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek 9. Uluslararası BTKS hakkında TMMOB Makina Mühendisleri Denizli Şubesi Başkanı Prof. Dr. Harun Kemal Öztürk,  Kongre Sekreteri Z. Göksel Parlar ve Kongre Yürütme Kurulu Üyesi Behice Çetinkaya Dilbaz ile  Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği toplantıda açıklamalarda bulundu.

İLK KEZ ULUSLARARASI DÜZEYDE

3 gün boyunca 70 adet bildirinin sunulacağı ve tartışılacağı, konularında uzman kişilerce 19 adet seminer düzenlenecek, 3 adet kurs ve 1 adet panel gerçekleştirilecek 9. Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi hakkında TMMOB Makina Mühendisleri Denizli Şubesi Başkanı Prof. Dr. Harun Kemal Öztürk”Bu yıl dokuzuncusunu düzenleyeceğimiz Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi tarihinde bir ilk olarak uluslararası boyutta düzenlenecek. İlkini 2003 yılında düzenlediğimiz kongre ve sergimiz bugün 16 yaşında daha güçlü, daha etkin, daha verilmli ve daha yoğun bir katılımla 26 Eylül’de başlıyor. Bakım yapılabilirliğin herhangi bir sistemin tasarım aşamasında başladığı varsayımıyla ve mühendislik eğitimi esnasında veya sonrasında bilinçlenmeye yönelik ne tür çalışmalar yapılabileceğinin tartışılmasının gerekli olduğu düşüncesiyle 9. Uluslararası BTKS’nin ana teması ”Teknolojik Dönüşüm ve Bakım Mühendisliği” olarak belirlendi”dedi. Kongreye Polonya, Almanya, İsveç, İtalya,İngiltere ve Kosova’dan katılım sağlanacak.

KONGRENİN AMACINA VURGU YAPTI

Başkan Öztürk etkinliğin amacı hakkında,”Kongremiz, çağdaş bilgi ve teknolojinin etkin bir şekilde tartışıldığı bir platform olma niteliğinin yanı sıra bakım mühendisliği meslek disiplininin gelişmesi ve kurumsallaşması yönündeki çalışmalara da ivme kazandıracaktır. Yeni teknolojiler ve uygulamalar konusundaki çalışmaların sunulacağı kongremizin tekonolojik yenilikleri ve çağdaş uygulamaların ülkemize kazandırılması yönünde çok önemli bir etkinlik olacağı inancındayız”ifadelerini kullandı.

9. Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi’ne katkı koyan, Denizli Sanayi Odası, Denizli Ticaret Odası, Denizli İhracatçılar Birliği, Denizli Organize Sanayi Bölgesi, Pamukkale Üniversitesi, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, Ankara Gazi Üniversitesi, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi, Ardahan Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Merkezefendi Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi’ne teşekkürlerin ileten Başkan Öztürk, tüm vatandaşları kongreye davet etti.

İŞTE KONGRE PROGRAMI İÇİN TIKLA!

HABER:ORAL CAN TATAR