92 yaşında Koronavirüs’ü yendi.. Alkışlarla taburcu oldu!

İzmir’de korona virüs (Covid-19) tedavisi gören 92 yaşındaki Mukaddes Adıyaman, alkışlarla tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Adıyaman, “Hastalık bizden korksun, biz hastalıktan değil. 92 yaşındayım, ben hallettim. Çok şükür sağ salim gidiyorum” dedi.

92 yaşında Koronavirüs’ü yendi.. Alkışlarla taburcu oldu!

İzmir’de yaşayan 4 çocuk ve 7 torun sahibi 92 yaşındaki Mukaddes Adıyaman, 14 Nisan tarihinde ateş ve öksürük şikayetleri ile Özel İzmir Egepol Cerrahi Hastanesine başvurdu. Yapılan tetkikler neticesinde Covid-19 teşhisi konulan hasta, hemen tedavi altına alındı. Mukaddes Adıyaman, yoğun tedavinin ardından dün alkışlar eşliğinde tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

“İyi ki varlar”

Taburculuğu sırasında kendini çok iyi hissettiğini belirten Adıyaman, “Üstün başarı göstererek beni tedavi eden, emek veren çok değerli hocalarımıza, canla başla çalışan sağlık çalışanlarına, bütün içtenliğimle teşekkür ederim. İyi ki varlar. Hastalık bizden korksun, biz hastalıktan değil. 92 yaşındayım, ben hallettim. Çok şükür bugün sağ salim evime gidiyorum. Teşhis konulduğunda tabii ki panik oldum. Bu ölüm korkusu değildi. Ben dolu dolu yaşadım ama bu hastalığın ızdırabı var. Önce inanmak, kabullenmek istemedim ama çok şükür el birliği ile başardık. Bana çok titiz davrandılar. Beni hiç ihmal etmediler. Her şey yolunda gitti. Rabbim ne kadar izin verirse o kadar yaşayacağız. Türk hekimlerimize, Türkiye’ye, emek veren bütün yetkililere, canla başla çalışan sağlık ekiplerine, bizim için uykusuz kalan herkese minnet borcum var. Allah razı olsun. Kaderin önüne geçilmez. Yazıldıysa yaşanır ama hastalıktan korkma, geç kalmaktan kork. Ben Allah yolunda bir insanım. 80 sene oruç tutmuş bir anneyim. Evime döndüğümde Allah’tan sağlık, emeği geçenlere ve tüm ülkeye huzur dileyeceğim” diye konuştu.

Yayınlama: 06.05.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.