Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Manisa Yunusemre’de Erhan Kaya cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı!

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve Erhan Kaya’nın enseden 3 kurşun ile öldürüldüğü cinayetin görünrüleri ortaya çıktı.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde geçtiğimiz
https://www.youtube.com/watch?v=FPxR4Gb8pfU

Manisa’da 2 Aralık 2019 günü meydana gelen olayda sokak ortasında arkasından silahlı saldırıya uğrayan Erhan Kaya’nın öldürülme anı bölgede bulunan güvenlik kameralarına yandıdı. Bölgede bulunan pazaryerine tezgah kurana ve bir pastanede kahvaltı yaptıktan sonra tezgahının başına dönmek için kaldırımda yürüyen 43 yaşındaki pazarcının, arkasından geeln şahıs bir anda silahını çıakrıyor ve ateş etmeye başlıyor. Görüntülerde Erhan Kaya’nın kendini savunmak için hiçbir fısratı olmadığı ve silahlı saldırı sonrası hemen yere yığıldı görülüyor.

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA TESLİM OLDU

Daha önce husumeti olduğu öğrenilen F.S’nin Erhan Kaya’yı ensesinden 3 el ateş ile vurdğu öğrenildi. Erhan Kaya kanlar içinde yere yığılırken, şüpheli F.S. ise olay yerinin yakınında bulunan trafik zabıtasına teslim oldu. Zanlı F.S. emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşanan cinayet anları ise anbean kameraya yansıdı.