Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizlispor Sezonun En Kritik Maçına Çıkacak

Denizlispor Spor Toto 1.

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 32. hafta karşılaşmasında ligde kalma mücadelesi verdiği ekiplerden Samsunspor ile karşılaşacak.

Spor Toto 1. Lig 32. hafta mücadelesinde ligde 15 ve 16. sıralarda bulunan Denizlispor ile Samsunspor 22 Nisan Pazar günü saat 13:00’da Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmay Özgür Yankaya,Mehmet Cem Satman ve Ali Saygın Ögel hakem üçlüsü yönetecek. Maçın 4. hakemi ise Erkan Özdamar olarak belirlendi.

Yine Özdamar

Denizlispor maçına 4. hakem olarak yine Erkan Özdamar atandı. Özdamar Denizlispor’un kendi evindeki B.B Erzurumspor maçında 4. hakemlik yapmış ve  Erkan Özdamar’ın raporu üzerine futbol şube sorumlusu ve Denizlispor As Başkanı Ali Fırat ile antrenör Mehmet Polat ceza almıştı. Hemen ertesi hafta Altınordu maçına orta hakem olarak verilen Erkan Özdamar son dakikada kritik bir faul çalarak Denizlispor’un yenilgisine sebep olmuştu.

Spor Toto 1. Lig mücadelesinde son üç haftaya girilirken Denizlispor, Samsunspor, Eskişehirspor ve Adana Demirspor ligde kalma yarışında büyük bir mücadele veriyor. Son 3 haftaya girilirken 34’er puanla 14,15 ve 16. sırayı paylaşan Eskişehirspor, Denizlispor ve Samsunspor’un yanı sıra 37 puan 13. sırada bulunan Adana Demirspor ligde kalma mücadelesi veriyor. Ligde kalmak için büyük önem arz eden Samsunspor ve Denizlispor maçı ise bu hafta nefesleri kesecek.

Denizlispor’da Önemli Eksik

Denizlispor’da haftasonu karşılaşacağı Samsunspor maçı öncesi önemli bir eksik bulunuyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Çaykur Rizespor maçında sarı kart gören Ziya Alkurt 4. sarı kartını gördüğü için Samsunspor maçında takımdaki yerine alamayacak. Denizlispor’da uzun süredir sakat olan Eze’nin durumu ise belirsizliğini koruyor.

Hedef Puan veya Puanlar

Denizlispor’un ligde kalması için kritik öneme sahip maçta hedef deplasmandan puan veya puanlarla dönmek olacak. Ligin ilk yarısında Denizli’de oynanan karşılaşama 0-0’lık eşitlikle sonuçlanmıştı. Denizlispor’a karşılaşmadan beraberlik veya galibiyetle dönmesi son haftalara girilirken büyük avantaj sağlayacak. Son iki haftaya puan eşitliği veya Denizlispor’un önde girmesi halinde ligden düşen Gaziantepspor ile karşılaşılacak olması Denizlispor’u avantajlı kılıyor.

Samsunspor’da Cezalı Var

Samsunspor’da ise önemli Denizlispor maçı öncesinde Eskişehirspor maçında kırmız kart gören Çağrı Ortakaya bu maçta takımdaki yerine alamayacak. Samsunspor geçtiğimiz haftasonu Eskişehirspor’a deplasmanda 5-0 gini farklı bir skorla kaybetti. Düşme hattındaki rakibine kaybeden Samsunspor için Denizlispor maçı daha büyük öneme sahip oldu. Samsunspor Denizlispor’a 0-0 skoru dışında puan kaybederse rakibine karşı hem ikili averaj hemde genel averajda geri düşecek.

İki Takım arasındaki rekabet

Denizlispor ile Samsunspor resmi müsabakalarda bugüne kadar 45 defa karşılaştı.Bu karşılaşmalarda Denizlispor 14 galibiyet alırken, Sansunspor 20 galibiyet aldı. İki takım 11 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

Muhtemel 11’ler

Denizlispor’un karşılaşmaya;Zeki Ayvaz,Taha Can Velioğlu(Taşkın İlter),Burak Altıparmak,Cenk Güvenç,Alperen Babacan,İsmail Haktan Odabaşı,Cihan Özkaymak(Keremcan Akyüz), Hasan Kılıç,Ismail Aissati ,Leandro Kappel,Mehmet Akyüz 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Samsunspor’un ise;Furkan Köse,Ercan Yazıcı,Ahmet Burak Solakel,Ahmet Cebe,Erkam Reşmen,Kenan Karışık,Oğuz Gürbulak,Samed Kılıç,John Chibuike,Georgios Samaras ve Jonathan Ayite 11’i ile sahada olması bekleniyor