2025-2026 sezonunda Denizli Süper Amatör Liginde BAL mücadelesi verecek olan Çal Belediyespor’dan uzun zamandır DMD hastalığı ile mücadele eden Mert Eskici’ye tam destek geldi.
Siyah beyazlı yönetim Mert Eskici’yi alt yapıda mücadele eden küçük yaş grupları antrenmanına götürerek siyah beyazlı Çal Belediyespor formasını giydirdi. Futbolcu teknik heyet ve yöneticilerle tanışan küçük Mert’e yapılan konuşmalarda yardım ve destek istendi.

Yardım kampanyasında toplanan miktarın yaklaşık yüzde 18’inin toplandığına dikkat çekilerek yardımsever vatandaşlardan gönüllük esasına göre yardım talep edildi.

Yapılan açıklamada sporun birleştirici güç olduğu belirtilerek 5-7 Eylül 2025 tarihleri arasında Çal’da düzenlenecek olan Bağ Bozumu festivalinde minik Mert Eskici’ye gerekli desteğin verilmesi dilekleri iletildi.
Etkinliğe; Çal Belediyespor başkanı Ümit Barış Kuzu, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, teknik heyet ve vatandaşlar katıldı.




