Denizli’de faaliyet gösteren futbol okulları arasına kısa bir süre önce katılan ve futbol eğitiminin yanı sıra yapmış olduğu sosyal ve kültürel etkinliklerle de dikkat çeken Pamukkale Beşiktaş Futbol Okulunda antrenmanlar hız kesmeden devam ediyor.
Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Pamukkale Beşiktaş Futbol Okulu, futbolcu velisi Meltem Tuntur “Oğlum daha önce başka kulüpteydi. Oradan verim alamadık buraya tavsiye üzerine geldik. Oğlum da gayet memnun. Buraya geldikten sonra futbolunu baya geliştirdi. Ayrıca burada güzel bir aile ortamı var. Veliler de birlikte güzel zaman geçiriyorlar, tanışıyorlar. Bu yönden de Ferdi hocam güzel bir ortam hazırlıyor. Futbol ile birlikte bol bol etkinlik yapıyoruz” dedi.
Çocukların tam olarak gelişimi için sporun şart olduğunu söyleyen futbolcu velisi Tuntur “Çocuklar ayrıca spor yaparak farklı şekilde kendilerini geliştiriyorlar. Arkadaş çevresi genişliyor. Burada sporun yanı sıra sosyal aktivite de yapmış oluyor. Bu nedenle çocukların spor yapmalarını şahsen çok önemsiyorum. Bütün velilere burayı tavsiye ediyorum” diye konuştu.




