2025-2026 sezonunda Denizli’yi kadınlar 2. Liginde temsil edecek olan Denizli Sultanlarspor yeni sezona Pamukkale Üniversitesi KYK Sahasında yoğun bir şekilde hazırlanıyor.
“Üretmeye devam ediyoruz”
Kurulduğu günden bu güne kadar alt yapıya verdiği önem ve yetiştirdiği futbolcularla ön plana çıkan Sultanlarspor’da Teknik Sorumlu Tunahan Bışkıcı uzun süredir yeni sezona hazırlandıklarını belirterek “16 Eylül’de antrenmanlarımıza başladık. Bu sezon da yine alt yapıdan gelen oyuncularımızı A takımına monte ederek mücadele edeceğiz. Geçen sene sezon başında 13-14 oyuncumuz transfer olmuştu. Bizde alttan yetiştirdiğimiz oyuncularımızla mücadele etmiştik ”dedi.
“Alt yapıdan yetişen oyuncularla ligde mücadele ediyoruz”
Bu sezonda yine aynı şekilde oldu diyen Teknik Sorumlu Bışkıcı “Biz alt yapıcı bir kulübüz. Alt yapıdan yetiştirdiğimiz oyuncuları lise dönemi boyunca A takımımızda oynatarak tecrübe kazanmalarını ve kendilerini geliştirmelerini sağlıyoruz. Lise bittiğinde farklı şehirlere okumaya gittiklerinde onları oradaki takımlara transfer ediyoruz ”diye konuştu.
“Hedefimiz üst sıralar”
Yeni sezon için iyi bir kadro oluşturduklarını söyleyen Bışkıcı “Alt yapıdan yetiştirdiğimiz oyuncular bu sene 2010 doğumlular direkt oynayabiliyorlar. O şekilde geçen sezondan devam eden oyuncularımızla güzel bir takım oluşturduk. Yine genç dinamik bir takımız. İnşallah bu sene yine hedeflediğimiz şekilde ligi üst sıralarda bitireceğiz ”ifadelerini kullandı.




