Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’nin İzmir Adayları Egeyön Haber’e Konuştu

Bu haberin fotoğrafı yok

İyi Parti İzmir İl Başkanlığı yoğun katılımla gerçekleşen tanıtım  toplantısı ile İzmir milletvekili adaylarını tanıttı. Kültürpark Fuar alanında yeralan İsmet İnönü Sanat Merkezinde yapılan milletvekili tanıtım toplantısına İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray, 1. ve 2. bölge milletvekili adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

Yoğun katılımla gerçekleşen İyi Parti İzmir milletvekili aday tanıtım toplantının ardından milletvekili adayları Şengül Hablemitoğlu, Aytun Çıray, Mustafa Kerpiçci ve Yıldırım Ulupınar Egeyön Haber’e gündemi ve adaylıklarını değerlendirdi.

Ekonomi gündemine ve doların artışına dikkat çeken parti sözcüsü ve milletvekili adayı Aytun Çıray :” Türkiye’yi yanlış yönettiler, yönetemediler. Türkiye’yi  israf ekonomisi altında borç yükü altına soktular. Yanlış borçlanmalar nihayetinde halkın cebine yansımaya başladı. Türk milletine bir zam furyası enflasyon olarak geriye dönüş başladı. İki üç gündür devalüasyon oluyor. Bu önemli bir şey. Devalüasyon’un olduğu ülkelerde iktidarlar barınamazlar. İnşallah bu sandıkla gidecekler.”  şeklinde konuştu.

İyi Parti İzmir kurucu il başkanı olan ve milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar “Allah nasip ederse İzmir’de birinci parti olacağız.” derken şunları soyledi :” İçerde bir gerçek vardı. Ciddi bir coşku vardı. Millet çok heyecanlı. Buradaki esas heyecan İyi Parti’nin iktidara gelen heyecanı değil, buradaki heyecan toplumsal barışı sağlayacak bir partinin iktidara gelme heyecanı, Türkiye’yi ekonomik sıkıntıdan kurtaracak bir siyasi partinin iktidara gelme heyecanı, koyu karanlık tablo çizen bir iktidardan kurtulma heyecanı. Onun için bugünkü heyecanın sokağı çok ciddi taşıyacağına  yürekten inanıyorum.”

 

İyi Parti’de iyi bir kadın hareketi olduğunu söyleyen İyi Parti İzmir milletvekili adayı Şengül Haplemitoğlu şunları söyledi:” İzmir için çok şey düşünüyoruz. Sorunları var, özellikle son yıllarda göç alan bir kente dönüştü. Bunun nedenleri var. İnsanlar yaşam biçimlerine müdahale edilmeyecek bir yerde yaşamak istiyor. Sosyal veriler bize bunu söylüyor. İzmir’in kendine özgün bir ruhu var. Bu ruhu hissetmek isteyenler için çekim merkezi. İzmir’in sorunlarını çözmek için İzmir’lilerle birlikte çalışacağız.”

1987 yılında Doğru Yol Partisi’nden aday olduğunu hatırlatan iş adamı Mustafa Kerpiçci şunları söyledi :” İnşallah  İzmir’i temsil etme şansına sahip oluruz. Uzun yıllar iş hayatımız oldu. Oniki yıl burada Manisa’da yatırımcı olarak çalıştık. Bilgi ve birikimizi Ege Bölgesi ve İzmir’in gelişimi için kullanmak istiyoruz.”