Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu’dan İzmir’de “e-Miting”

Saadet Partisi Genel Başkan

Saadet Partisi Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu partisinin İzmir Milletvekilli adaylarını tanıtmak ve seçim kampanyası çalışmaları için İzmir’e geldi. İzmir İnciraltı Bölgesi’nde bir otelde gerçekleştirilen “Geleceğin İçin Değiştir” sloganıyla gerçekleştirilen etkinliğe Eski Bakan Yaşar Okuyan, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, milletvekili adayları , çok sayıda partili ve teşkilat mensubunu katıldı. 

 

İzmir İnciraltı Bölgesi’nde bir otelde düzenlenen etkinliğe  “e-miting” ve teknoloji damga vurdu. Farklı bir seçim çalışması düzenleyen Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu ikinci kez düzenlediği “e-miting” ile salonda bulunanlara ve halka hitap etti.  Karamollaoğlu “ medya padişahınsa, sosyal medya bizimdir !” çıkışı ile Türkiye’de ilk kez uygulana e-miting ile İzmir’lilere hitap etti.  Çeşitli sosyal medya ortamlarında canlı yayınlanan e miting’in ardından sosyal medya üzerinde anlık olarak soruları cevapladı.

Sosyal medya ortamlarından canlı yayınlanan “e-miting’in yeni bir anlayış olduğunu, özellikle Ramazan ayında meydanları doldurmanın zor olduğunu ancak herkesin kendi evinde sosyal medya’dan mitingi izleyebileceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu şunları söyledi :” Medya padişahınsa sosyal medya bizim. Böylece Dünya’ya seslenmiş oluyoruz. Türkiye’de seçimler maalesef başka ülkelerden farklı geçiyor. Medya partilerin fikirlerini mümkün olduğunca yansıtmaya çalışır. Ama bizde öyle değil. Bloklaşmış , algı opresyonu ile iyiyi kötü, kötüyü iyi göstermeye çalışıyor. Barış olacaksa farklı fikirlere rağmen birbirlerimize tahammül etmeliyiz. Birbirimizi kucaklamaya hazır olmak mecburiyetindeyiz. Ülkede gerginlik var. Bunun ortadan kalkması bizim yaklaşımımıza bağlı. Herkesi sevmeyebiliriz ama herkesle konuşabilmeliyiz.”

Konuşmasında ekonomi, yerel ve dış siyaset konularına yer veren Karamollaoğlu’nun meal yorgunluğu ile ilgili sözleri dikkat çekti ve şöyle konuştu: “ Bir malzeme metal yorgunluğa uğrarsa artık kullanılamaz. Mutlaka değiştirilmesi icap eder. Aslında teşkilatlarda yok ama zihniyetinde metal yorgunluk var. Problem çözemiyor. Dolar üç ileri bir geri . Bu problemi çözme alanıma gelmiyor. Bu ekonominin iyiye gitmediğinin işareti. Hükümetin ekonomiyi idare edemediğinin işareti. Türkiye’yi kıskaç almaya çalışırlar tabii. Dışarıdakiler senin dostun olmaya çalışsalar bile rakibin. Ekonomide seni ezecek ki o üretip sana satsın.  Sen bunu unutursan, bana karşı komplo kuruyorar, Günaydın! Kendi politikalalarımızı uygulayamıyoruz. Bir rüzgarın önünde yaprak gibi bir oraya bir buraya savruluyoruz. Problemlerimiz bir, iki, üç, beş değil, dağ gibi büyüdü. Bizim güçlü  olmamızın ilk şartı uyum içinde yaşayabilmemizdir. Ama biz bunun tam tersini yapıyoruz. ”

Saadet Partisi Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı temel Karamollaoğlu konuşmasının ardından sosyal medyadan canlı olarak gelen soruları cevapladı ve kendisine İzmir’li kadınlar adına verilen çiçeği kabul etti.

Son olarak Saadet Partisi İzmir Milletvekilleri tek tek isimleri okunarak sahneye devet edildi.

İşte Milletvekili Adayları :

İZMİR 1. Bölge :  1- ZEKERİYE HAZIRBULAN MÜHENDİS,  2- OZAN GANİ ÜSMEN , 3- TURHAN TUTUMLU,  4- MÜMİN BAŞTÜRK,  5- SELÇUK KAVUŞAN,  6- SUNA CANITEZ , 7- UĞUR TÜRKER , 8- HAMZA DEMİR, 9 – İBRAHİM DEMİR , 10 – BEKİR ÇALIŞKAN, 11- HALİL YALÇINKAYA ,  12 – KASIM OCAK , 13- FURKAN TURGUT , 14 – MEHMET EMİN ALTINBAŞ .

İZMİR  2. Bölge : 1- ŞERAFETTİN KILIÇ , 2 – CEREN KARA , 3 –  VEDAT KOLUKISA , 4 – MESUT DAĞ,

5 ZEKİ KAYA MÜHENDİS,  6 – MEHMET EMRE BOZABA, 7- ALİ ÇAKIR , 8 – ŞAHAP BOZKURT,

9 – MUHSİN GİRCUDE ,  10 –  SERVET YILDIZ , 11 –  SÜMEYYE ORHAN , 12 –  MAHMUT DOST ,

13 -ERDEM YILMAZ,  14 – İSMET TOPAL.