Sağlık Çalışanları Turnuvası 5. Maçında Özel Sağlık Hastanesi 1 ile karşılaşan Whıte Dental rakibini 9-1 mağlup ederek beşte beş yaptı ve adını çeyrek finale yazdırdı.
Sağlık çalışanları Turnuvası 5. Haftasında Özel Sağlık Hastanesi 1 ile karşılaşan Whıte Dental üstün bir oyun sonrası rakibini 9-1 mağlup ederek şampiyonluğun en büyük adayı benim dedi. Çekişmeli ve centilmence geçen müsabaka sonunda maçı farklı kazanan yeşil siyahlılar çeyrek finale adını yazdırarak galibiyet pozu veren taraf oldu.

“Şampiyonluğun en büyük adayıyız”
Müsabakayı değerlendiren Whıte Dental takımı futbolcusu Mustafa Ay turnuvaya şampiyonluk hedefi ile çıktıklarına dikkat çekerek “Çeyrek finale yükseldik. Beşte beş yaptık. Bu gün oynadığımız Sağlık Çalışanları hastanesini de tebrik ederim. Onlarda ikinci olarak bir üst tura Play Off’lara çıktılar. Biz ise direk çeyrek finale çıktık. İnşallah turnuva boyunca böyle devam ederek kupayı almak istiyoruz” dedi.



