Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İbrahim Burak ile Esranur Görkemli Bir Törenle Hayatlarını Birleştirdi

Denizli siyasetinin önde gelen isimlerinden Kadir Demir’in oğlu İbrahim Burak Demir ile bürokrasi camiasının tanınan isimlerinden Mustafa Uçar’ın kızı Esranur Uçar, görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen nikah töreni, Denizli protokolü, siyaset, iş ve bürokrasi dünyasından çok sayıda davetliyi bir araya getirdi.

Denizli siyasetinin önde gelen isimlerinden Kadir Demir’in oğlu İbrahim Burak

Denizli Protokolü Genç Çifti Yalnız Bırakmadı

Salonu tamamen dolduran davetliler, genç çiftin mutluluğuna alkışlarla eşlik etti. Törene; Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök ve Cahit Özkan, AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, gelinin amcası ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bilal Uçar, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Güngör, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, DTO Başkanı Uğur Erdoğan ve DTB Başkanı İbrahim Tefenlili gibi çok sayıda tanınmış isim katıldı.

Nikahı Murat Kumral Kıydı, Cüzdanı Vali Coşkun Takdim Etti

Genç çiftin nikahını Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral kıydı. Evlilik cüzdanını geline takdim eden Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, “Birlikte attığınız bu adım, ömür boyu sürecek bir sevgi, huzur ve dayanışmanın başlangıcı olsun” diyerek çifte mutluluk diledi. Törende Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu da genç çift için dua etti.

Ailelerden Teşekkür ve Duygusal Anlar

Kadir ve Fikriye Demir ile Mustafa ve Hatice Uçar aileleri, evlatlarının bu özel gününde yanlarında olan dost ve yakınlarına teşekkür etti. Duygusal anlar yaşayan Kadir Demir, yaptığı kısa konuşmada, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, sevincimizi paylaşan herkese gönülden teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Unutulmaz Bir Gece

Coşku dolu düğün töreninde misafirler, müzik ve eğlence eşliğinde genç çiftin mutluluğunu paylaştı. Davetliler, İbrahim Burak ve Esranur Demir çiftine ömür boyu mutluluklar dileyerek salondan alkışlarla ayrıldı.