Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

LÖSEV Gençlerinden Denizli’de Anlamlı Farkındalık Etkinliği

LÖSEV, 27 yıldır 115 bini aşkın ailesi ve 8 milyon gönüllüsüyle kanserle mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Ramazan ayı öncesinde ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, Denizli’de düzenlenen farkındalık etkinliği büyük ilgi gördü.

LÖSEV, 27 yıldır 115 bini aşkın ailesi ve 8 milyon

Kanserle mücadele ederek sağlığına kavuşan gençler ve LÖSEV gönüllüleri, Denizli Gazi İlkokulu önünde bir araya gelerek ellerindeki Kadınlar Günü temalı pankartlarla Çınar Meydanı’na yürüdü. Meydanda kurulan LÖSEV çadırı önünde sloganlarla destek mesajı veren gençler, vatandaşlara LÖSEV’in çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Etkinlikte konuşan LÖSEV gençleri, kanserle mücadelenin yalnızca tedavi süreciyle sınırlı olmadığını, moral, dayanışma ve toplumsal desteğin iyileşmede kritik rol oynadığını vurguladı. Gençler, annelerinin destekleriyle zorlu süreçleri atlattıklarını ve bugün sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhuna dikkat çeken LÖSEV, ihtiyaç sahibi hasta ailelere destek çağrısında bulundu. Etkinlikte broşür dağıtımı yapılarak gönüllü çalışmalara katılım çağrısı da yapıldı. LÖSEV gençleri, Türkiye genelinde farkındalık çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Bağış yapmak isteyenler, Türkiye’deki tüm bankaların bağış ekranları, PTT şubeleri veya LÖSEV ofisleri aracılığıyla desteklerini iletebilir; detaylı bilgiye 0 312 447 06 60 numaralı telefondan veya www.losev.org.tr adresinden ulaşılabiliyor.