Denizli’nin Honaz ilçesinde gerçekleştirilen açılış törenine CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Marım, Sarayköy Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya, Buldan Belediye Başkanı Mehmet Ali Orpak, Güney Belediye Başkanı Mehmet Ali Eraydın, ilçe başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Horzum’dan “Hayırlı Olsun” Mesajı
Açılışta konuşan CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, yeni hizmet binasının Honaz’a ve parti teşkilatına hayırlı olmasını diledi. Horzum açıklamasında, yeni binanın teşkilat çalışmalarına güç katacağını belirterek, Honaz İlçe Başkanı Ramazan Güngördü ve yönetimine başarı temennisinde bulundu.
Horzum, “Honaz İlçe Başkanlığımızın yeni hizmet binasının açılışını milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve partililerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Yeni hizmet binamızın Honaz’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Yoğun Katılım Dikkat Çekti
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar yeni hizmet binasını gezdi. CHP Honaz İlçe Teşkilatı’nın yeni çalışma alanı katılımcılardan tam not aldı.
Program, toplu fotoğraf çekimi ve iyi dileklerin ardından sona erdi. Yeni hizmet binasının, CHP Honaz İlçe Teşkilatı’nın saha çalışmalarına ve parti faaliyetlerine daha güçlü katkı sağlaması bekleniyor.





