Denizli: “Hırkaları Bırak, Keyfine Bak” Modu
Denizli bugün güne adeta pırıl pırıl bir enerjiyle uyanıyor. Hani o meşhur gökgürültülü, şimşekli aksiyon filmleri vardı ya? İşte o serinin sonuna geldik, şimdi romantik komedi zamanı!
-
En Düşük Sıcaklık: 13°C (Sabah erkenden işe gidenlere “Hafiften bir ayazı var ama arkası güneş” dedirten o tatlı başlangıç).
-
En Yüksek Sıcaklık: 27°C (Termometrelerin adeta şov yaptığı, gölgede bile üşütmeyen o şahane sıcaklık).
Hava Durumu: Az Bulutlu. Denizli semalarında bugün bulutlar o kadar az ki, gökyüzünde adeta tek tük dekor gibi duruyorlar. Yeni yıkanmış arabalar güvende, fönlü saçlar emniyette! Bugün Denizli sokaklarında dondurmacıların önünde kuyruk, parklarda cıvıl cıvıl bir hareketlilik görürseniz şaşırmasnız. Dışarı çıkarken yanınıza alacağınız tek şey şemsiye değil, havalı bir güneş gözlüğü olmalı.
İzmir: “Kordon’da Çiğdem Sefası” Modu
Kıyıya indiğimizde ise termometreler adeta “Ben İzmir’im, sıcaklığın başkentiyim” diye haykırıyor. İzmir bugün tam anlamıyla “İçimizi ısıtan, neşemizi katlayan” o bildiğimiz havalı moduna geri döndü.
-
En Düşük Sıcaklık: 16°C (Yaz gecesi esintilerinin hafiften göz kırptığı, camı açık uyutan o güzel kıvam).
-
En Yüksek Sıcaklık: 29°C (Neredeyse 30 dereceye merdiven dayamış, Kordon boyunda yürürken hafiften “Buzlu bir şeyler mi içsek?” dedirten o özlenen sıcaklık).
Hava Durumu: Az Bulutlu. İzmir bugün 29 dereceyle adeta yaz mevsiminin resmi açılış fragmanını yayınlıyor. Gökyüzündeki azıcık bulut ise sadece İzmir’in bu güzelliğine nazar değmesin diye araya iliştirilmiş küçük süsler gibi. Bugün boyozunu, gevreğini kapıp kendini çimlere atmayan, Alsancak’ta turlamayan İzmirlileri arkadaş grupları büyük ihtimalle gruptan çıkaracaktır, bizden söylemesi!
Denizli’nin pırıl pırıl parıldayan sokaklarından İzmir’in içimizi ısıtan kordon esintisine kadar Ege’nin her güneşli anını, her neşesini ve hayatın içinden en sıcak gelişmelerini ekranlarınıza taşıyan Egeyön, gökyüzünüz ne kadar açık olursa olsun hayatınıza en doğru ve en samimi haberlerle ışık tutmaya devam edecek!
Güneş gözlüğünüz gözünüzde, neşeniz ve gülümsemeniz her daim yüzünüzde olsun!



