Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizli İdmanyurdu Alperen Kahraman ile anlaştı

3.Lig’deki Denizli temsilcisi Denizli İdmanyurdu 1959 SK, yeni sezon transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar, son olarak Uşakspor ile sözleşmesi biten tecrübeli futbolcu Alperen Kahraman ile anlaşmaya vardı.

3.Lig’deki Denizli temsilcisi Denizli İdmanyurdu 1959 SK, yeni sezon transfer

3’üncü Lig ekiplerinden Uşakspor’da 6 sezon forma giydikten sonra takımdan ayrılan Alperen Kahraman, ligdeki rakiplerden Denizli İdman Yurdu’na transfer oldu. 2020-21 sezonundan beri Uşakspor forması giyen 25 yaşındaki sol bek oyuncusu Alperen’in kulübe vedasının ardından Denizli ekibiyle anlaştığı öğrenildi. Alperen’in Uşakspor’la sözleşmesi sona ermişti.

Kulüp yönetimi Alperen Kahraman ile yaptığı anlaşmayı sosoyal medya hesabından duyurdu. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “Denizli İdman Yurdu 1959 Spor Kulübü olarak, Alperen Kahraman ile anlaşmaya vardığımızı kamuoyuna duyuruyoruz. Yeni sezonda formamız için mücadele edecek Alperen Kahraman’a hoş geldin diyor, kırmızı-siyahlı armamız altında başarılar diliyoruz.Birlikte daha güçlüyüz!”