Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sıcakların tavan yaptığı Ege Bölgesi’nde atmosfer bugün biraz karar değiştirdi; adeta “Size her gün aynı havayı sunmaktan sıkıldım, biraz aksiyon katalım!” dedi. Gölgede dahi ter döktüğümüz şu günlerde; bir tarafta şemsiyesini Yıldırım Savar sananlar, diğer tarafta şapkasını Ege’nin serin sularından toplamaya çalışanlar sahnede! İşte iki Ege incisinin bugünkü sürprizli, bol aksiyonlu hayatta kalma dereceleri ve hava durumları:

Sıcakların tavan yaptığı Ege Bölgesi'nde atmosfer bugün biraz karar değiştirdi;

Denizli 34 Derece: Hem Kavruluyor Hem Islanıyor!

Denizli güne 24°C’lik tatlı bir serinlikle adım atsa da gün içinde termometreler 34°C’yi görecek. Ama durun, asıl sürpriz bu değil! Sıcaklık yetmezmiş gibi hava bugün gökgürültülü sağanak yağışlı!

Yani bugün Denizli sokaklarında yürürken aynı anda hem “Aşırı sıcak, eriyorum!” hem de “Yukarıdan su dökülüyor, sırılsıklam oldum!” çelişkisini yaşamanız an meselesi. Gökyüzü bir yandan gürleyip şovunu yaparken, bir yandan da sıcaktan bunalan şehre bedava duş hizmeti sunacak. Şemsiyelerinizi yanınıza almayı unutmayın; zira bugün Denizli’de hava tam bir “ne yapacağı belli olmaz” havası!

İzmir 36 Derece: Saçlar Briz, Kafalar Rahat!

İzmir ise güne 25°C ile uyanıp gün içinde 35°C sıcaklığa ulaşacak. Ancak İzmirlilerin imdadına bugün hafif de olsa rüzgâr yetişiyor!

Kentin sokaklarında yürürken rüzgâr adeta bir doğal fön makinesi gibi çalışacak. Saç şeklinizi korumak biraz imkânsız olsa da en azından sıcağın o yapış yapış hissini hafifletecek bir esinti var. İzmirliler için bugünün parolası belli: “Şapkayı sıkı tut, rüzgârın tadını çıkar ve buzlu kahvenden bir yudum daha al!”

Günün “Hayatta Kalma” Rehberi:

  1. Denizlilere Özel Taktik: Yanınızda hem güneş gözlüğü hem de şemsiye bulundurun. Gökyüzüyle iddialaşmayın, aniden gürleyebilir!

  2. İzmirlilere Özel Taktik: Rüzgâra karşı yürürken uçabilecek eşyalarınıza sahip çıkın; saçlarınız bozulsa da karizmanız bozulmasın.

  3. Genel Tavsiye: İster yağmur yağsın ister rüzgâr essin, su şişenizi yanınızdan ayırmayın!

Gökyüzü ister şimşek çaktırıp sağanak indirsin, ister rüzgârıyla şapkaları uçursun; Ege’nin tüm renklerini, en doğru ve en taze haberleri Egeyön ile takip edin, keyfiniz her daim yerinde kalsın!