Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti Denizli’den İzmir Çıkarması

AK Parti İzmir Büyükşehir

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir ile buluştu. Nihat Zeybekci’yi İzmir’de yalnız bırakmayan AK Parti Denizli Teşkilatları hemşehrileri Zeybek’ye büyük destek verdi.

Nihat Zeybekci’nin İzmir buluşmasında Gazeteci Ahmet Deda ile röportaj gerçekleştiren AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu,Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel’den Zeybekci’nin İzmir adaylığı için görüş aldı.

Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, eski Milletvekili ve AK Parti İzmir Koordinatörü Mehmet Yüksel, İzmir milletvekilleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, il ve ilçe teşkilat mensupları ile çok sayıda partili katıldı.

Gazeteci Ahmet Deda ile röportaj gerçekleştiren Denizlili siyasetçiler AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin başarılı olacağına inandıklarını ve desteklediklerini belirttiler.

İZMİR’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN RÖPORTAJIN TAMAMINI VİDEODAN İZLEYEBİLİRSİNİZ!