Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cafer Birtürk İki İddiaya da Cevap Verdi!

MHP Denizli İl Başkanı

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Yasin Çetinkaya’nın kızı Duygu Çetinkaya’nın nişan töreni öncesi Denizli Deda Haber’e konuştu. Çal’da mutabakat sağlandığı iddiaları ve Leman Kalkan’ın Büyükşehir Belediye Başkan adaylığından çekilmesi iddialarına açık yüreklikle yanıt verdi.

Cafer Birtürk İki İddiaya da Cevap Verdi!

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizli’de kurulacağı konuşulan ve ilçelerde de ittifakta anlaşıldığı iddialarına da yanıt verdi. Birtürk, ‘Bu haberlerin hiç birisi doğru değil.  Çarşamba günü akşama kadar genel merkezdeydik. O günden bu güne de genel merkez tarafından işte yok Büyükşehir belediye başkan adayınız Leman hanım çekildi. Çekiliyor mu? Bu tür sorularla karşılaştık. İnanın şu ana kadar ne bizim ne de genel merkezimizin bu konuda hakkında hiçbir girişimi yok. Adayımızla yola devam ediyoruz. Arkasından iki taraf halen görüşüyor. Bu görüşme neticesinde Salı olur Çarşamba olur. İki lider bir araya gelir. Bunun Belli hatları var.  Onları çizerler arkasından kamuoyu ile beraber paylaşırlar’ ifadelerini kullandı.

LEMAN KALKAN ADAYLIKTAN ÇEKİLECEK Mİ?

Basında çıkan haberlere sitemde bulunan Birtürk, ‘Ben buranın il başkanıyım. Devlet Bey’i temsil ediyorum. Ve Devlet beyle birebir görüşmemizden dahi böyle bir söz böyle bir izlenim almadım. Net söylüyorum. Bu görüşmesinin neticesinde bahsi edilen senaryo olabilir. Olmaz demiyorum. Ama biz siyasetçiler ağzımızdan neyin çıkmayacağına dikkat etmemiz gerekiyor. Sevgili kardeşim Leman hanım, sahada çok iyi çalışıyor. Bir çok ziyarette bulunduk. Kendisi de ziyaretlerini sürdürüyor. Bu gün Serinhisar’da kadın derneği ile görüşmeye gidiyor. Biz böyle tempoda çalışırken bu iddialar bizi üzüyor. Böyle bir şey olsa kızım bekle böyle bir olay var, ama böyle bir şey yok.’ dedi.

ÇAL’DA İTTİFAK VAR MI?

Basına yansıyan yeni ittifak formülü ile Çal’ın AK Parti tarafından MHP’ye bırakılacağı ve MHP’nin adayını destekleyeceği iddiası hakkında da konuşan Birtürk, ‘Efendim işte ilçeler paylaşılmış, Yok böyle bir şey. Ben 19 ilçeden Çal’a razı olmuşum. İttifak varmış. Bakın, şu anda biz ilk Çal’ı açıkladık. Çal zaten bizde. Yani böyle bir şeyi 5 yaşındaki çocuğa söylesen güler. Dolayısıyla bunların hepsi varsayımdır, dedikodudur. İlerleyen günlerde bunu göreceğiz. Zaten çok değil bir hafta sabredeceğiz. Bana böyle şey dense kamuoyundan niye saklayayım’ dedi.

Haber: Tuncay Çamurcu