Denizli’den festivale katılan tek öğrenci olan Honazlı Melisa ve öğretmeni Sevgi Çetin, gösterdikleri üstün başarı dolayısıyla Ukrayna Başkonsolosluğu tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Ukrayna Başkonsolosluğu’ndan Teşekkür Belgesi
Müzik öğretmeni Sevgi Çetin rehberliğinde uluslararası sahnede performans sergileyen ortaokul öğrencisi Melisa Erüstündağ, organizasyondaki yeteneğiyle izleyicilerden ve jüriden büyük takdir topladı.
Yarışma sonrasında Honazlı öğrenci ve öğretmeni, Ukrayna Başkonsolosluğu tarafından takdim edilen teşekkür belgesi ile ödüllendirilerek Denizli’nin sanat alanındaki gururu oldular.

Başkan Kepenek: “Sanatla büyüyen gençlerimizin her zaman yanındayız”
Elde edilen uluslararası başarıdan dolayı büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını belirten Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, yayımladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:“Antalya’da düzenlenen VI. International Music Contest ‘interEgo’ festivalinde belediyemizi temsil eden öğrencimiz Melisa Erüstündağ ve müzik öğretmeni Sevgi Çetin, Ukrayna Başkonsolosluğu tarafından teşekkür belgesi almaya hak kazanmıştır.Denizli’den festivale katılan tek öğrenci olan Melisa’nın bu başarısı bizleri gururlandırdı. Öğrencimiz Melisa Erüstündağ’ı ve değerli öğretmeni Sevgi Çetin’i tebrik ediyor, sanat yolculuklarında başarılarının devamını diliyorum. Sanatla büyüyen, yetenekleriyle geleceğe ışık tutan gençlerimizin her zaman yanındayız.”




