Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP Merkezefendi Adayı’nı Belirliyor!

Denizli CHP’de Merkezefendi Belediye Başkan adayını belirlemek için temayül yoklaması başladı. Sabah saat 8’de başlayan oy kullanma süreci akşam saat 17’de sona erecek. 3920 üyenin oy kullanacağı seçimde zaferi kazanan Merkezefendi Belediye Başkan adayı olacak.

Denizli CHP’de Merkezefendi Belediye

Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala Denizli’de CHP’nin Merkezefendi Belediye Başkan adayını belirlenmesi için temayül yoklaması yapılıyor. Genel Merkezin kararı doğrultusunda yapılan yoklama Bera Palace Düğün Salonunda sabah saat 8’de başladı. 3920 üyenin bulunduğu Merkezefendi’de seçim saat 17’de sona erecek.

CHP Merkezefendi Başkan Adayını Belirliyor

MERKEZEFENDİ’NİN 3 TALİBİ VAR

Pamukkale’nin ardından Denizli’nin en büyük ikinci ilçesi olan Merkezefendi için CHP’den 3 isim aday adayı oldu. Eğitimci-işadamı Sabri Yıldız, Avukat Şeniz Süzek Doğan ve sosyolog, iş adamı ve eski Merkezefendi ilçe başkanı Sedat Demirci, Merkezefendi için aday olan isimler oldu.

YOKLAMADAN GALİP ÇIKAN ADAY OLACAK

17’de sona erecek olan seçimde oyların hemen sayılması bekleniyor. Oy sayımının bitmesinin ardından seçimi kazanacak kişi CHP Merkezefendi Belediye Başkan adayı olacak.