Ana Sayfa Arama
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ege Bölgesi güne tam anlamıyla “su sporu” kıvamında bir havayla uyandı! Bölge genelinde bulutlar sözleşmişçesine bir araya geldi, gök gürültüsü ve sağanak yağışlar adeta bir senfoni Orkestrası gibi çalmaya başladı. Evden çıkarken yanınıza alacağınız en önemli aksesuar bugün şemsiye değil, belki de bir deniz yatağı ya da yağmurluk olabilir!

Ege Bölgesi güne tam anlamıyla "su sporu" kıvamında bir havayla

Ege kentlerinde bugün sıcaklıklar ve gökyüzünün eğlenceli ruh hali şöyle şekilleniyor:

  • Afyonkarahisar: Gece de 18°C, gündüz de 18°C! Havada tek bir derece dahi değişmiyor ama gök gürültülü sağanak yağış “Ben buradayım” diyor. Termometresini sabitleyen Afyonlular bugün gök gürültüsü eşliğinde demli bir çay içip havanın tadını çıkarabilir.

  • Aydın: En düşük 14°C, en yüksek 22°C. Bölgenin en “sıcak” ili olma unvanını korusa da kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış Efeleri biraz ıslatacak gibi duruyor. Dışarı çıkarken çizme giymek hayat kurtarabilir!

  • Denizli: Dereceler 13°C ile 21°C arasında mekik dokuyor. Şehirde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış hakim. Pamukkale’nin beyaz travertenleri bugün doğrudan gökyüzünden gelen doğal banyoyla yıkanacak!

  • İzmir: En düşük 13°C, en yüksek 19°C. Kordon boyunda yürüyüş yapmayı planlayanlar için kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış sürprizi var. Rüzgar ve yağmur birleşince şemsiyelerin ters dönme garantisi sunduğu bir İzmir günü bizi bekliyor.

  • Kütahya: Dereceler 9°C’ye kadar düşüyor, en yüksek sıcaklık ise 19°C. Sağanak yağış kenti etkisi altına alırken Kütahya’nın serin ve temiz havası doğaseverleri mest edecek.

  • Manisa: En düşük 10°C, en yüksek 17°C. Şehzadeler şehri bugün kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışın etkisi altında. Spil Dağı’nın eteklerinde yağmur sesiyle güne başlamak isteyenler için harika bir atmosfer!

  • Muğla: Gece 9°C, gündüz en yüksek 15°C. Bölgenin en serin noktalarından biri olan Muğla’da kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek. Sıcak çayınızı alıp pencere kenarına geçmek için tam havası!

  • Uşak: Termometreler 8°C ile 18°C arasını işaret ediyor. Günün en soğuk gecesini geçirmeye hazırlanan Uşak’ta kuvvetli sağanak yağış gün boyu aralıklarla devam edecek.

Yağmur ister bardaktan boşalırcasına yağsın ister gök gürültüsü ortalığı inletsin; Ege’nin yükselen sesi Egeyön ile günün her anında içinizi ısıtacak en sıcak ve en doğru haberler parmaklarınızın ucunda olmaya devam edecek.

Reklamı Geç
BKM Instagram