Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Pamukkale Kararını Açıkladı!

İYİ Parti 31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala Pamukkale ile ilgili kararını verdi. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, yaptığı basın açıklamasında Pamukkale’de CHP Adayı Ahmet Divarcı’yı destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

İYİ Parti 31 Mart

İYİ Parti uzun süredir konuşulan Pamukkale kararını açıkladı. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada Pamukkale ilçesinde CHP’nin adayı Ahmet Divarcı’yı destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk

Öztürk yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Türkiye genelinde, Denizli bütününde değişimi gerçekleştirebilmek için CHP ile yapmış olduğumuz işbirliğini daha da güçlendirebilmek adına Pamukkale ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisi adayını destekleme kararı verdik.

 İşbirliği çerçevesinde iki parti tabanı arasında kaynaşmanın, kenetlenmenin tam olarak sağlanabilmesi adına her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Atalarımızın dediği gibi;

Bir elin nesi var,

 İki elin sesi var.

Diyerek birlikte yerel iktidara yürümeye karar verdik.

Denizli’de ses getirmek, kötü gidişata dur demek için, ortak aklı iktidara taşımak için az kaldı.

Karar yüce milletimizindir.

“Ben yaptım oldu” zihniyetinden kurtulmak istiyorsan az kaldı karar milletindir. Hep birlikte hareket edersek aşılmayacak dağ, yıkılmayacak sulta yoktur.

 Karar sizin,

Söz milletindir.

İKİ MERKEZ İLÇE DE CHP’DE KALDI

CHP ve İYİ Parti genel başkanlarının yerelde ittifak toplantısında her iki ilçede de ittifak yapmama kararı çıkmıştı.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı

Yasin Öztürk’ün açıkladığı İYİ Parti’nin aldığı bu karar ile birlikte daha önce Merkezefendi ilçesinde CHP’nin adayı Şeniz Doğan’ı destekleme kararı almalarının ardından Pamukkale’de de CHP adayını destekleme kararını açıkladı. Böylelikle İYİ Parti uzun süreçlerin ardından iki merkez ilçeyi de CHP’ye bırakmış oldu.

İki parti Büyükşehir Belediye başkan adayı’nın İYİ Parti’li olmasına karar vermiş ve Millet İttifakı’nın Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar olmuştu.