Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fotoğraflarla Büyük Menderes Anlatılacak

Denizli bölgesinde Doğa ve Ekoloji mücadelesi için gönüllü birliktelik halinde bir araya gelen kişi ve kurumların oluşturduğu Büyük Menderes İnisiyatifi “Fotoğraflarla Büyük Menderes” başlıklı bir sergi düzenlemek üzere hazırlıklarına devam ediyor. İnisiyatifin ilk sergisinin temasını “Büyük Menderes Yok Olmasın!” olarak belirlendi.

Denizli bölgesinde Doğa ve

Yaptıkları etkinliklerle; geçmişte birçok medeniyete ev sahipliği yapan nehrin geçmişini, bugününü, bu yüzyılda insanlık için ne ifade ettiğini ve hayatta nasıl yer ettiğini yeniden hatırlatmak amaçlanıyor. Bölge ve Tükiye için sembol niteliğinde olan Büyük Menderes Nehri’nin kirliliği ile nelerin kaybedildiği ve daha neleri kaybedilebileceğinin farkında olmak amaçlanıyor. Yapılan açıklamada,”Düşünelim ve birlikte adım atalım istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki, yeryüzünden başka gezegen yok! Gezegenimizden yok olan her yaprak, her damla, her canlı, geri dönmemek üzere yitip giderken, bizlerin geleceğinden de bir parçayı yok ediyor.”ifadeleri kullanıldı.

DAVET VAR

Yapılan duyuruda,”Yok olan bizim dünyamız, bizim yaşamımız ve bizim ve çocuklarımızın geleceği! Yaşam ve geleceğin savunucuları, doğa gönüllüleri olarak tüm yöre halkını Büyük Menderes Nehri’ne sahip çıkmaya davet ediyoruz: “Büyük Menderes Yok Olmasın!’’ Temaya uygun olarak tüm amatör ya da profesyonel fotoğraf sanatçılarının fotoğraflarını bekliyoruz. Başvuruları buyukmenderesinisiyatifi@gmail.com adresine 20 Nisan 2019 tarihine kadar kabul edeceğiz”denildi.

Sergi Turan Bahadır Sanat Galerisi ve Müzesi’nde 26 Nisan’da açılacak ve bir hafta Denizlilerle buluşacak.

FOTOĞRAF SERGİSİ KATILIM KOŞULLARI:

“Fotoğraflarla Büyük Menderes”

Fotoğraf Sergisi

  1. Tema:

“Büyük Menderes Yok Olmasın”

  • Amaç:

Birçok medeniyete ev sahipliği yapan nehrin geçmişini, bugününü, bu yüzyılda insanlık için ne ifade ettiğini ve hayatınızda nasıl yer ettiğini sergilemek istediğimiz “Büyük Menderes Nehri”ni konu alan bir farkındalık çalışmasıdır.